Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Lukjanovam un "Lechia" pirmais zaudējums

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Lukjanovam un "Lechia" pirmais zaudējums
Ivans Lukjanovs (Gdaņskas "Lechia")
Foto: lechia.gda.pl

Šodien Polijas futbola čempionātā 3. kārtas spēli aizvadīja Ivana Lukjanova pārstāvētā Gdaņskas "Lechia". Savā lakumā ar 0:2 tika zaudēts Vodzislavas "Odra".

Pirmajās divās kārtās "Lechia" uzvarēja, bet šodien pirmais zaudējums. Mājas mačā ar "Odra" līdz pat 80. minūtei saglabājās bezvārtu neizšķirts, bet tad viesi guva pirmos vārtus un spēles pašā izskaņā arī otros, uzvarot ar 2:0. Pēc šī zaudējuma "Lechia" ar sešiem punktiem atkāpusies uz 4. vietu, bet līderpozīcijās ar maksimālajiem deviņiem punktiem ir šī brīža čempione Krakovas "Wisla".

Lukjanovs nospēlēja visas 90 minūtes. Diemžēl viņam šodien nesekmējās - Lukjanovs neizmantoja vismaz piecas(!) labas izdevības. Brīžiem pievīla individuālās meistarības trūkums, bet brīžiem arī veiksmes. Tā 76. minūtē vēl pie 0:0 Ivans ar sitienu no 25 metriem norībināja "Odra" vārtu pārliktni. Vēl pēc divām minūtēm (īsi pirms ielaistajiem vārtiem) viņš saņēma brīdinājumu par simulēšanu viesu soda laukumā.

Otrs mūsu pārstāvis "Lechia" komandā Sergejs Kožans turpina atlabt pēc gūtā pēdas savainojuma. Šobrīd Kožans vēl nevar spēlēt, taču jau rīt viņš varēs uzsākt velotreniņus, bet pēc nedēļas - skriešanas treniņus.

Izmantotie resursi:
sportowefakty.pl
lechia.gda.pl

  +4 [+] [-]

, 2009-08-16 22:33, pirms 15 gadiem
Mēģināju spēli skatīties, bet nenormāli bremzēja, bet no tām dažām epozodēm ko redzēju bija diezgan aktīvs. Cerams, ka Lechia trenerim pacietība ir pietiekami liela
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-17 01:35, pirms 15 gadiem
neizmantoja vairakas izdevibas, ipashi 1vs1 2-ja puslaika pie vel 0:0, iespejams nosedinas driz mala
ervains un co var turpinat bljaut par izlasi, gg :/

  +2 [+] [-]

, 2009-08-17 09:04, pirms 15 gadiem
Ja neizmanto tik daudz izdevību un komanda zaudē,tas nozīmē jaunam futbolistam taisnu ceļu uz rezervista soliņu.