Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Dešamps gatavs kļūt par "Newcastle" treneri

Dešamps gatavs kļūt par "Newcastle" treneri
Dešamps vēl Turīnas "Juventus"
galvenā trenera amatā
Foto: Various

Bijušais Itālijas futbola kluba Turīnas "Juventus" galvenais treneris Didjē Dešamps ir paziņojis, ka labprāt kļūtu par Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Newcastle" galveno treneri.

Kā jau iepriekš ziņojām, tad "Newcastle" kluba vadība pēc mutiskas vienošanās ar kluba galveno treneri Semu Alardīsu nolēma lauzt līgumu, kas nozīmēja to, ka klubs palika bez sava vadītāja. Tika izskatītas vairākas kandidatūras un šī brīvā amata vakanci, taču pagaidām ir izteikti tikai minējumi par to, kurš varētu kļūt par šī kluba jauno, galveno treneri.

Nu ir uzradies jauns kandidāts, un tas ir bijušais Turīnas "Juventus" galvenais treneris Didjē Dešamps, kurš pašlaik ir bez darba. Kā ziņo Dešampa aģents, tad neviens ar treneri vēl pagaidām nav sazinājies, taču, ja piedāvātu kļūt par galveno treneri, tad tas tiktu pieņemts.

''Uz doto brīdi ar mums vēl neviens nav sazinājies,'' saka aģents Dženots Verts. Uz jautājumu, vai Dešamps piekristu šim piedāvājumam, aģents atbildēja apstiprinoši: ''Jā, kāpēc ne!''

Arī komandas vadība ir paziņojusi, ka galvenais treneris var būt arī ne vietējais speciālists, taču galvenais, lai viņš pārvalda angļu valodu.
''Šis ir atbildīgs amats, kuru mēs nevaram tā ātri izvēlēties,'' saka "Newcastle" kluba priekšsēdētājs Kriss Morts.

Atgādināsim, ka Dešamps trenera karjeru uzsāka 2001.gadā, kad sāka vadīt "Monaco" komandu, kurā galvenais treneris viņš bija piecus gadus, taču 2006.gadā viņš pievienojās Turīnas "Juventus" komandai, kur palīdzēja tai uzvarēt Itālijas otrajā spēcīgākajā līgā – ''Serie B'' un atgriezties ''Serie A'' čempionātā.

Izmantotie resursi:
www.bbc.co.uk

  +2 [+] [-]

, 2008-01-16 13:45, pirms 17 gadiem
nebuutu slikts variants abaam puseem

  +2 [+] [-]

, 2008-01-16 13:46, pirms 17 gadiem
Alardaiss

  +2 [+] [-]

, 2008-01-16 13:52, pirms 17 gadiem
Turīna jau vinjam bija svēta lieta, tagad Ņūkāsla! nu nez.

     [+] [-]

, 2008-01-16 13:57, pirms 17 gadiem
Kādēļ visu laiku jāraksta nepareizi? Es runāju par bijušo NU treneri.

     [+] [-]

, 2008-01-16 16:04, pirms 17 gadiem
O !

     [+] [-]

, 2008-01-16 18:56, pirms 17 gadiem
Par laimi nekas tāds nenotiks, nupat apstiprināts ka Newcastle jaunais treneris būs Kevins Kīgans: goal.com: Goal.com - Newcastle - Kevin Keegan Is Newcastle...