Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" pret "Skonto" bez Grebja, "Spartaks" pret "Liepāju" bez Ulimbaševa

"Liepāja" pret "Skonto" bez Grebja, "Spartaks" pret "Liepāju" bez Ulimbaševa
Kristaps Grebis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārās komisijas sēdē vienas spēles diskvalifikāciju nolemts piešķirt FK "Liepāja" uzbrucējam Kristapam Grebim un Jūrmalas "Spartaka" pussargam Daniilam Ulimbaševam.

Tas nozīmē, ka 34 gadus vecais Grebis nevarēs piedalīties 27. jūlija mačā starp "Liepāju" un "Skonto". Šo spēli gan varētu pārcelt, ja "Skonto" iekļūs UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas 3. kārtā.

Tikmēr 23 gadus vecais Ulimbaševs būs spiests izlaist "Spartaka" un "Liepājas" tikšanos, kas paredzēta 1. augustā Liepājā.

Vienas spēles diskvalifikācija piespriesta arī FC "Caramba/Dinamo" galvenajam trenerim Mihailam Koņevam, kuram būs jāšķiras arī no 200 eiro, tādējādi viņš nevarēs atrasties komandas tehniskajā zonā Latvijas Kausa izcīņas astotdaļfināla spēlē.

Izmantotie resursi:
lff.lv

  +7 [+] [-]

, 2015-07-15 16:34, pirms 9 gadiem
Grebim diskābelis par to, ka viņš grauj Virslīgas prestižu netrāpot tukšos vārtos no 1m attāluma?

  +3 [+] [-]

, 2015-07-15 17:34, pirms 9 gadiem
Zaharjina laikā par katru dzelteno bija nost no algas. Šodien runā un apspriež uz nebēdu, pat nerēķinot nākamo pretinieku un komandas intereses kopumā. Nu nedrīkst tā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-07-15 21:47, pirms 9 gadiem
>>>Key Nr 23
Ja mani atmiņa neviļ,tad Liepājas Metalurgs arī Zaharjina laikā bija viena no komandām Latvijas virslīgā ,kura pelnīja ļoti daudz kartītes.