Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Spurs" paceļ Berbatova cenu

Agris Suveizda

"Spurs" paceļ Berbatova cenu
Dimitars Berbatovs
Foto: AFP

Dimitara Berbatova aģents apstiprinājis, ka "Manchester United" vēlas iegūt bulgāru futbolistu. Anglijas čempione piedāvājusi 20 miljonus sterliņu mārciņu, taču Totenhemas "Hotspurs" uzskata, ka cena ir pārāk maza, un pacēla futbolista vērtību darījumu tirgū līdz 25 miljoniem sterliņu mārciņu.

Berbatova iespējamā aiziešana no "Spurs" bijusi sarunu temats jau ilgu laiku, jo gandrīz visu iepriekšējo sezonu tika baumots, ka bulgāru uzbrucējs pāries uz citu komandu. Dimitara aģents apstiprināja, ka "Manchester United" izteikusi piedāvājumu par 20 miljoniem sterliņu mārciņu pāriet uz šo superklubu.

"Es simtprocentīgi zinu, ka "Manchester United" ir izrādījusi interesi par Berbatovu, taču es nevaru neko vairāk komentēt," Bulgārijas radio izteicās Berbatova aģents.

Tomēr Bulgārijas izlases kapteiņa pašreizējais klubs noraidīja šo piedāvājumu, paceļot viņa cenu līdz 25 miljoniem sterliņu mārciņu. Ja Mančestras klubs piekritīs maksāt šo summu, "Spurs" kontā ieripos divreiz vairāk naudas nekā viņi samaksāja Leverkūzenes "Bayer" par bulgāra pāreju.

"Berbatovs vēlas pamest "Spurs", lai varētu spēlēt čempionu līgā," stāstīja Dimitara aģents.

Izmantotie resursi:
skysports.com

lep.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-07-13 12:06, pirms 16 gadiem
Ja MU nopirks Berbatovu tad jau laikam Huntelars nespeles Mancestera
Slēpts komentārs: Cinguzis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-13 12:19, pirms 16 gadiem
Cinguzis rakstīja: MU nopirks abus un vinnēs visus pēc kārtas.



Nu taada augstpraatiiba! ja sastaavs uz papiira speetu uzvareet, tad Chelsea savaaktu visus kausus, kaadus peedeejos paaris gadus no vietas! protams, lai kuru no variantiem SAF nopirks, tas kljuus par vienu no MU naakosaas sezonas panaakumu stuurakmenjiem, manupraat! bet pirks, cik noprotu tikai 1 uzbruceeju - cik man zinaams, palabojiet, ja taa nav, tad padomaa ir Berbatovs, ja nesanaak vinju dabuut tad naak Huntelaars, Benzema un Santa Cruz! just a one of them!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-13 12:21, pirms 16 gadiem
Es teiktu,ka galvenās kandidatūras ir Berbatovs ar Huntelāru.Santa Kruzs nezinu,vai spēs pavilkt pašu,pašu augstāko līmeni,toties Benzema vēl paliks Lyonā vismaz sezonu.Lai gan,ja baigo piedāvājumu izsaka,tad var arī aiziet projām.

     [+] [-]

, 2008-07-13 12:29, pirms 16 gadiem
Tas jau nu galigi nebus tas pats Spurs, ja Berbatovs un Kins sogad nespeles. Ramoss piesaista spanjus un D-amerikanjus. Berbatovs ir loti labs speletajs, lieliski spele ar galvu, prot atdot lieliskas piespeles. Gudri spele. Spurs tas bus liels zaudejums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Mansion
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-07-13 13:14, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: Ļoti ģeniāla atziņa Cik tad tagad viņiem ir to "pašu izloloto audzēkņu? (no MU akadēmijas)



Labaak, kaa Chelsea atbalstiitaajs, buutu pakluseejis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-13 13:24, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: vai tad es kaut ko teicu par "Chelsea"?
Lai nu kā, uzskatu, ka Džons Terijs ir veselas komandas vērts audzēknis, ja kas



Ko tu visu laiku vari izlociities no konkreetas atbildes! Chelsea pasi peerk visus pec kaartas, ko bruuc citiem klubiem virsuu? MU ta vismaz kaadu jauno var izaudzinaat, nevis nopeerk zvaigzni un paljaujas uz vinja star statusu, kaa Chelsea!
Wow, 1 cilveeks! a ko tu zini - varbuut MU arii uzskata, ka viens cilveeks ir veselas komandas audzeeknis?

     [+] [-]

, 2008-07-13 13:35, pirms 16 gadiem
nu berbatovs ir labs speeleetaajs
labi ka 25 ljimooni

  +1 [+] [-]

, 2008-07-13 13:35, pirms 16 gadiem
Gunner, redzi, neviens nenoliedz, ka Chelsea pērk futbolistus. Bet tiklīdz runa nonāk līdz MU, Arse vai Lpool, tad šiem klubiem pēkšņi uzrodas labākas tradīcijas, lieliska akadēmija un vairāk pašu uzaudzināto futbolistu. Lai gan patiesībā man liekas ka tur ir +/- status quo

     [+] [-]

, 2008-07-13 13:41, pirms 16 gadiem
Mansion rakstīja: Gunner, redzi, neviens nenoliedz, ka Chelsea pērk futbolistus. Bet tiklīdz runa nonāk līdz MU, Arse vai Lpool, tad šiem klubiem pēkšņi uzrodas labākas tradīcijas, lieliska akadēmija un vairāk pašu uzaudzināto futbolistu. Lai gan patiesībā man liekas ka tur ir +/- status quo



1) peerk visi!
2) nu par taam tradiicijaam, jau arii ir taisniiba!
3) un arii par pasu audzinaatiem futbolistiem taisniiba! tiesa - paarsvaraa jau tie arii pirkti, tas tiesa, bet nu tomeer!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-07-13 13:50, pirms 16 gadiem
Nevajag nekadu Berbatovu :p

     [+] [-]

, 2008-07-13 13:52, pirms 16 gadiem
Un kas tad ir Giggss? Arii nopirktais?

     [+] [-]

, 2008-07-13 14:01, pirms 16 gadiem
Man liekas idiotiski dalīt nopirktajos un nenopirktajos. Klubs ņem tādu spēlētāju tādai pozīcijai, kādu viņam vajag. Jāsaprot, ka pasaules labākajos klubos kritēriji ir neprātīgi augsti un ļoti reti sanāks tā, ka vietējais puika Mančesteras vai Londonas apkaimē spēs izveidoties par superzvaigzni. Tur ir simtiem faktori un ne viss atkarīgs tikai no akadēmijas, vēl ir sava teikšana vecākiem, puikas raksturam utt. Pietiek ar to, ka klubam ir viena leģenda - Lpool Džerards, Chels Terijs, MU Giggs, Arse... vot te gan hvz, moš Gunners var palīdzēt

     [+] [-]

, 2008-07-13 14:12, pirms 16 gadiem
Totenhamas? Londonas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-13 14:35, pirms 16 gadiem
krissz rakstīja: Totenhamas? Londonas!

Cik man zināms,Totenhema ir Londonas rajons vai priekšpilsēta.Nu kaut kas tāds.Tāpēc neredzu iemeslu,kāpēc šādi nevarētu rakstīt.Galu galā,saka jau arī Kurzemes derbijs nevis Latvijas derbijs.

     [+] [-]

, 2008-07-13 14:42, pirms 16 gadiem
Mansion rakstīja: Pietiek ar to, ka klubam ir viena leģenda - Lpool Džerards, Chels Terijs, MU Giggs, Arse... vot te gan hvz, moš Gunners var palīdzēt


Tu domaa, kluba legjenda, kurs ir naacis no jauniesu akadeemijas? un salinieks? paslaik uz doto briidi, taadu nav, uz legjendas statusu, no pasreizeejajiem speeleetaajiem, pretendee Cesc un veel +/- kaads, bet tie ir pirkumi!
No kluba sisteemas naakusi un kluba legjendas (un veel salinieki!) ir kaut vai tie pasi Tony Adams un Ray Parlour! Tony beidza speeleet Arsenal, ja nemaldos 2002. gadaa, Parlour 2004.!
Bergkamp un Henry, Pires un Viera arii ir kluba legjendas un visi cetri koteejas ljoti augstu (par visu laiku 6. greatest Gunners legend ir atziits Pires, kameer veel nav nosaukts pirmais 5nieks... kuraa atceroties to sarakstu, kuraa bija uzskaitiiti visi 50 speeleetaaji, bija arii Denis Bergkamp, Thierry Henry, Ian Wright un Patrick Viera, kuru vietas nav veel zinaamas, taatad, shis cetrinieks ir 4 no 5caam kluba greatest legjendaam!).. protams shie 5 (Piresu ieskaitot) nenaak no kluba akadeemijas! Wright no shii 5nieka ir vieniigais anglis, bet arii nav no akadeemijas!

p.s. veel no akadeemijas ir naacis arii kaut vai tas pats A. Cole (ja runaajam veel par saliniekiem!)!

     [+] [-]

, 2008-07-13 14:44, pirms 16 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Cik man zināms,Totenhema ir Londonas rajons vai priekšpilsēta.Nu kaut kas tāds.Tāpēc neredzu iemeslu,kāpēc šādi nevarētu rakstīt.Galu galā,saka jau arī Kurzemes derbijs nevis Latvijas derbijs.



Jaa, apmeeram taa... North London - tas pats gals, kur atrodas Arsenal! Stadions arii vinjiem (neatceros tik - no Highbury, vai Emirates, kautgan Highbury un Emirates kaa taadi arii atrodas paaris kvartaalu attaalumaa viens no otra) atrodas 1, 2 kvartaalu attaalumaa!

  +3 [+] [-]

, 2008-07-13 14:54, pirms 16 gadiem
Tofix rakstīja: Terrijs - Anglijas labākais aizsargs!! Pārējo nemaz nav vērts komentēt, šī pērle jau vien parāda cik objektīvs tu esi, ja domā, ka Džons "Ai man paslīdēja kāja" Terrijs ir labākais Anglijas aizsargs

p.s. Berbatovs būtu labs pirkums, tikai man liekas, ka Huntelārs nebūtu sliktāks, plus par pāris kapeikām lētāks arī!


Ko tad citu no vinja gaidiiji? Terry, tacu ir Chelsea speeleetaajs!

  -1 [+] [-]

, 2008-07-13 15:50, pirms 16 gadiem
SKONTO spele lielaka dala tieshi savas skolas audzeknu, un tiehsi tapec butu jainteresejas par latrvijas futbolu nevis par kautkadiem smirdigiem anglu klubiem kur viens ir tizlaks par otru un kuras valts izlase nav spejiga noklut euro2008

  +5 [+] [-]

, 2008-07-13 17:27, pirms 16 gadiem
Par klubu pašu izaudzinātajiem spēlētājiem, tobiš no klubu akadēmijām un kas skaitās ''vietējie'' (Anglijā tie ir arī pārējie salinieki - skoti un velsieši un vēl arī kādu (ziemeļ)īru var pieskaitīt)... No tiem, kas skaitās pirmajā komandā:

Man United: Nevils, Brauns, Skoulzs, Flečers, Giggs, O Šei, Simpsons
Chelsea: Terijs
Pool: Džerards, Karagers
Arsenal: Hoits

  +1 [+] [-]

, 2008-07-13 20:00, pirms 16 gadiem
silenthill rakstīja: Par klubu pašu izaudzinātajiem spēlētājiem, tobiš no klubu akadēmijām un kas skaitās ''vietējie'' (Anglijā tie ir arī pārējie salinieki - skoti un velsieši un vēl arī kādu (ziemeļ)īru var pieskaitīt)... No tiem, kas skaitās pirmajā komandā:

Man United: Nevils, Brauns, Skoulzs, Flečers, Giggs, O Šei, Simpsons
Chelsea: Terijs
Pool: Džerards, Karagers
Arsenal: Hoits

hose shis ir japapeta

     [+] [-]

, 2008-07-13 22:10, pirms 16 gadiem
Spuriem, ja viņi grib panākt kaut ko nopietnu, nebūtu ieteicams jaukt lielisko uzbrucēju duetu Berba+Kīns.
Savukārt United beidzot noderētu kāds labs uzbrucējs + tikt vaļā no lazaretes pastāvīgā klienta Saha. Tomēr gribētos arī nākamajā sezonā redzēt, uz ko ir spējīx Manučo...

     [+] [-]

, 2008-07-13 23:54, pirms 16 gadiem
jurgeens rakstīja: hose shis ir japapeta

Nē, nē, nemaz neceriet, ka Hose šeit vēl uzradīsies ar kādu komentāru, kur nu vēl komentēs SILENTHILL faktus Tas taču ir tik tipiski tam tirliņam, iemest kaut kādu neargumentētu komentu, un pēc tam uz faktiem neatbildēt un pazust! Jo reāli jau vairs nav ko pateikt!!!