Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Hammans paliek "City"

Andrejs Siliņš

Hammans paliek "City"
Dītmars Hammans
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Manchester City" vadība pagarinājusi līgumu ar vāciešu pussargu Dītmaru Hammanu līdz 2008./2009. gada sezonas beigām.

"City" ar Hammanu noslēdza līgumu 2006. gada jūlijā, kad pussargam bija beidzies iepriekšējais darba līgums ar Premjerlīgas "lielā četrinieka" klubu "Liverpool". Hammanam angļu futbolā šis ir jau desmitais gads - 1998. gadā spēlētājs no Minhenes "Bayern" pārcēlās uz "Newcastle United".

Hammans izgāja uz maiņu 2005. gada Čempionu līgas finālmačā, kad "Liverpool" neaizmirstamā mačā pēcspēles sitienu sērijā izcīnīja uzvaru. Savā pirmajā sezonā "City" sastāvā Hammans mocījās ar savainojumiem, taču kopš klubu vada zviedru galvenais treneris Svens Gornas Ēriksons Hammans saņem lielu spēles laiku.

Ja visas sezonas laikā pagājušogad Hammans laukumā devās 19 mačos, tad šosezon pussargs jau šobrīd piedalījies 28 mačos. Hammans nopelnīja lielu atzinību pēc pēdējā mača pret "Manchester United", kurā "City" svinēja uzvaru ar 2:1.

Izmantotie resursi:
www.mcfc.co.uk

     [+] [-]

, 2008-02-13 18:52, pirms 17 gadiem
Njāā... Hammans ir tieši tas, kas City nepieciešams... Stabils,pieredzējis pussargs, kas sakārto spēli gan DEF, gan laukuma vidusdaļā... Vecs gan
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-14 01:15, pirms 17 gadiem
latgalīt----> Kad bija Bayern mājaslapā raksts par to, ka Klinsmans atgriežas, bija virsraksts- "Diver" Klinsie is back in Munich. Viņš uztaisīja vienu no slavenākajiem daiviem futbola vēsturē 94.gadā pret Itāliju... Vēl izcilāk nekā cukurs pret Vāciju.

     [+] [-]

, 2008-02-14 01:21, pirms 17 gadiem
Latgalīt---> Van Bommels un Gatūzo arī spēlē ar neskaitāmiem pārkāpumiem un dzeltenajām, bet viņi ir divi labākie balsta pussargi pasaulē... Gatūzo ir pats labākais... Vienalga, cik pārkāpumi, taču piekrītu, ka Makelele ir labāks par Hamanu...

  +2 [+] [-]

, 2008-02-15 13:48, pirms 17 gadiem
Man City un Chelsea ir dažādās svara kategorijās, ko var atļauties Chelsea to ne vienmēr var atļauties ar savu budžetu City. Domāju priekš City viņš ir ļoti gudris un noderīgs spēlētājs ar lielu pieredzi.