Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: „Riga“ zaudē un atvadās no sapņa par Virslīgas zeltu

Zelta medaļu pretendenti „Riga“ FC sezonas pēdējā mačā Virslīgā ar 0:1 piekāpās RFS. Šis zaudējums un Valmieras uzvara Liepājā „Riga“ vienībai gaisināja jebkuras cerības uz titulu. Vienīgos vārtus ar teju vai pirmo pieskārienu bumbai 67. minūtē guva tikko uz maiņu nākušais Alans Kouadio.

Ašrafs Hakīmi pret savu bijušo komandu. Foto: Chine Nouvelle/Sipa/Scanpix

Parīze vai Dortmunde – kura komanda atgriezīsies Čempionu līgas finālā?

Šovakar tiks noskaidrota UEFA Čempionu līgas pirmā fināliste – par to kļūs vai nu Francijas čempionvienība PSG, vai arī Dortmundes "Borussia", kas pirmajā spēlē bija pārāka ar rezultātu 1:0. Cīņas sākums paredzēts plkst. 22.00 pēc Latvijas laika.
Frenks Orols. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
5

Sapņojošā "Daugavpils" pret debitanti "Grobiņu" – vai Orola sausā sērija turpināsies?

"TonyBet" Virslīgas 11. kārta futbolā noslēgsies ar diviem mazbudžeta klubu dueļiem. Vispirms plkst. 17.30 debitante "Grobiņas SC"/LFS Liepājā uzņems tabulas augšdaļā ielidojušo "Daugavpili", bet pusstundu vēlāk cīkstēsies Tukuma un Jelgavas futbolisti. Abu spēļu tiešraides portālā Sportacentrs.com, TV4 tiešraidē pilnā apjomā rādīsim spēli no Liepājas, bet vēlajam mačam pieslēgsimies otrajā puslaikā.
"Liepājas" un Rīgas "Metta" spēle. Foto: Mārtiņš Vējš/FK Liepāja
41

Vai Pertijas krēsls sašķobījies? "Metta" pārāka otrajā puslaikā un vēlreiz uzveic "Liepāju"

Rīgas "Metta" arī otrajā savstarpējā spēlē šosezon pieveikusi "Liepājas" futbolistus – 2:1. Kurzemes vienība otrajā puslaikā izlaida pārsvaru.