Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Džerards: "Maklārens ir īstais, kam jāvada Anglijas izlase"

Anglijas futbola izlases pussargs Stīvens Džerards uzskata, ka ja arī Anglijas izlase nekvalificēsies Eiropas čempionātam, tad par Anglijas izlases galveno treneri ir jāatstāj Stīvs Maklārens.

Atgādināsim, ka tagad, lai Anglijas izlase kvalificētos Eiropas čempionātam, ir nepieciešams, lai Izraēlas izlase atņemtu punktus Krievijas izlasei, jo maz ticams, ka krievi pēdējā spēlē izbraukumā piekāpsies Andoras izlasei, kas līdzšinējās 10 spēlēs ir piedzīvojusi 10 zaudējumus. Ja Krievijas izlase paklūp Izraēlā, tad angļiem savā pēdējā spēlē jāuzvar Horvātijas vienība.

Līdz ar to Stīvens Džerards ir pateicis, ka ja nu gadījumā Anglijas izlase nekvalificēsies Eiropas čempionātam, tad vaina jāuzņemas visiem komandas spēlētājiem nevis trenerim.

"Es atbalstu treneri," iesāk Džerards. "Domāju, ka arī visi pārējie komandas spēlētāji atbalsta viņu. Uzskatu, ka viņš ir īstais, kam ir jāvada Anglijas izlase. Spēles pēdējā kārtā spēlētājiem, tāpat kā menedžeriem un treneriem būs jāpanes kritika, bet atbildība jāuzņemas būs spēlētājiem."

"Mēs esam ļoti neapskaužamā situācija, jo viss tagad ir atkarīgs no citiem. Mums jācer uz to labāko. Izraēlas izlase var mums palīdzēt, bet pēdējā kārtā mums būs jāpieliek visas pūles, lai uzvarētu Horvātijas izlasi. Mēs nepadosimies," optimistiski noskaņots Džerards.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com
Foto: Professional Sport

  -1 [+] [-]

, 2007-11-12 18:45, pirms 17 gadiem
pilniigs sviests..nost ar tiem angljiem..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-12 18:54, pirms 17 gadiem
Džerards gan ir lāga zons..Krieviem nebūt Eiropas čempī!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-12 18:59, pirms 17 gadiem
Džerards izrāda solidaritāti Maklārenam, kurš jau zaudēja savu amatu, neskatoties, ka atlases turnīrs vēl nav beidzies. Lai Maklārens galīgi "nesaskābtu", kādam vajadzēja pateikt uzmundrinājuma vārdus... Tas varētu nozīmēt, ka cik labi angļi kā futbolisti nebūtu, labu angļu treneru kā nav, tā nav.
Vai ne Dikam Advokātam, Sankt-Pēterburgas varonim, kurš ar "Zenit" ieguva Krievijas čempionāta zelta medaļas, un pavēra "Logu uz Eiropu", t.i., spēlēs pirmo reizi Čempionu līgā pamatturnīrā, ir rezervēta?

     [+] [-]

, 2007-11-12 19:05, pirms 17 gadiem
nepiekritu stivenam...

  +1 [+] [-]

, 2007-11-12 19:07, pirms 17 gadiem
Gerrard vienmer atbalsta ari savu Liverpool treneri Benitezu, tapec var jau saprast kapec viņš saka tadus vardus. Bet nu tomer Maklarenu obligati nost! Vai nu Gerrad nesaprot, ka Anglijas pamatsastava tika daudz zvaigznes, kuri nespej kvalificeties EURO 2008. Vai Gerrardu tas apmierina?? Nu tad man nav ko teikt... negaidiju kaut ko tadu dzirdet no Gerrarda.

  -4 [+] [-]

, 2007-11-12 19:08, pirms 17 gadiem
www.deimonfifa.clan.su
Pisakies FIFA08 ligai augstaknoraditaja weba League sadaļa.

     [+] [-]

, 2007-11-12 20:06, pirms 17 gadiem
McLaren best!!!

     [+] [-]

, 2007-11-13 00:35, pirms 17 gadiem
Vaine ir speletajos, ja nevar izpildit noradijumus... Maklarens taku neskrien pa lauku ar bumbu... es uzskatu pie anglju neveiksmem vainigi ir tiaki anglju speletaji! Jo nepilda penakumus... aizsargi kko gulj, uzbruceeji nevar raamii traapit utt... :p