Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Schalke" treneris soda spēlētājus

Pirms izšķirošās Čempionu līgas spēles pret Tronheimas "Rosenborg", "Schalke" komandas galvenais treneris Mirko Slomka par disciplīnas pārkāpumiem ir sodījis komandas spēlētājus Mladenu Krstajiču un Ivanu Rakitiču.

Abi šie spēlētāji sestdien pēc bundslīgas spēles ar "Frankfurt" vienību tika pamanīti Duisburgas naktsklubā ''Club Intakt'', kur Krstajičs, Rakitičs un Džermeins Džounss atpūtās. Minētā trijotne klubā izklaidējusies līdz pieciem no rīta. Nākamās dienas Vācijas preses izdevumā BILD bija redzmas fotogrāfijas par spēlētāju izklaidēm naktsklubā.

"Viņi zināja, kas ir jādara, lai sagatavotos spēlei. Lai arī viņi komandā spēlē lielu lomu, tas neatbrīvo viņus no atbildības, jo noteikumi mums visiem ir vienādi. Viņi šos noteikumus šoreiz pārkāpa," dusmīgi saka treneris. "Mums ir augsti mērķi, tāpēc mēs prasam disciplīnu un profesionālismu no mūsu spēlētājiem," saka komandas menedžeris Andreas Millers.
Komandas trešais spēlētājs Džermeins Džounss, kurš arī bija minētajā naktsklubā, ir izbēdzis no soda, jo viņam jau ir vienas spēles diskvalifikācija.

Jāatzīmē, ka aizsargs Krstajičs šogad ir guvis vienus vārtus, bet pussargs Rakitičs ir guvis par vieniem vairāk.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com
Foto: AP

     [+] [-]

, 2007-12-11 16:12, pirms 17 gadiem
psc, nelauj dzekiem atdahnut un ieraut kaadu kokchiku

     [+] [-]

, 2007-12-11 16:13, pirms 17 gadiem
smaga dziive tiem sportistiem....pat patuseeties nevar...

     [+] [-]

, 2007-12-11 16:49, pirms 17 gadiem
nu tas ir profesionālais sports.