Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Crvena Zvezda" treneris atkāpies

Par atkāpšanos no amata sestdien paziņojis Serbijas futbola čempionvienības "Crvena Zvezda" galvenais treneris Milorads Kosanovičs.

Kosanovičs pie kluba vadības stūres stājās augustā uzreiz pēc "Crvena Zvezda" zaudējuma UEFA Čempionu līgas trešajā kvalifikācijas kārtā pret skotu Glāzgovas "Rangers". UEFA kausā Serbijas klubs līdz šim piedzīvojis divus zaudējumus - 2:3 pret Minhenes "Bayern", kā arī 0:3 pret grieķu "Aris".

"Esmu izdarījis vairāk, nekā bija iespējams, taču man izvirzītais uzdevums - kvalificēšanās UEFA kausa nākamajai kārtai - ir nereāls. Mums ir pārāk maz augstas klases spēlētāju. Līdz šai pagājušai nedēļai visi bija apmierināti ar manu darbu, bet tagad vairs ne," sacīja Kosanovičs.

Pagaidām darbu ar klubu turpinās abi galvenā trenera asistenti, bet drīzumā tiks apstiprināts jaunais "Crvena Zvezda" vadītājs.

Izmantotie resursi:
www.uefa.com

  +1 [+] [-]

, 2007-11-11 12:50, pirms 17 gadiem
2:3 pret Bayern bija ok, bet zaudējums 0:3 grieķiem nebija piedodams.