Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Brazīlijas futbolisti uzvar PČ pludmales futbolā

Brazīlijas futbolisti svētdien savās mājās Riodežaneiro pārliecinoši triumfēja FIFA Pasaules pludmales futbola čempionātā. Izšķirošajā finālspēlē brazīlieši neatstāja nekādas cerības Meksikai, sagraujot to ar 8:2.

Pirmā trešdaļa noslēdzās 2:0 Brazīlijas labā, bet jau otrajās divpadsmit minūtēs brazīlieši savu pārsvaru palielināja līdz 6:1, līdz ar to beidzamā trešdaļa kļuva vairs tikai par formalitāti.

Mačā par trešo vietu starp Urugvaju un Franciju spēles pamatlaiks un pēc tam arī papildlaiks noslēdzās neizšķirti 2:2, tādēļ bronzas medaļu likteni nācās izšķirt pēcspēles sitienos, kuros veiksmīgāki izrādījās Urugvajas futbolisti.

Jāpiebilst, ka Brazīlijas futbola izlase līdz šim uzvarējusi 11 no 13 pasaules čempionātiem (tie risinās no 1992. gada), bet pa reizei triumfējuši Portugāles un Francijas futbolisti.

Izmantotie resursi:
www.fifa.com

  +1 [+] [-]

, 2007-11-11 17:25, pirms 17 gadiem
Brazīļi vnk iznīcināja meksiku! Pelnīta 1. vieta! Apsveicu!

     [+] [-]

, 2007-11-11 18:18, pirms 17 gadiem
nju nezinu vai pelnitaa..skatijos 4finalu brazilija protugale vot taa bija final cieniga spele...tur bija jabut protugaliem nevis meksika !!!
Bet malachi