Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Latvijas U21 un Skotijas U21 spēles ieraksts

2017.gada 10.oktobra spēles ieraksts no Liepājas.

Roberts Levandovskis. Foto: FC Barcelona
1

Levandovskim hat-trick, "Barcelona" atspēlējas pret Valensiju

Spānijas futbola meistarsacīkšu nākamajā kārtā paredzēto Katalonijas dueli kopvērtējuma otrajā ailē sagaidīs "Barcelona", kura šovakar atspēlējās un ar 4:2 pārspēja "Valencia". Visus trīs vārtos otrajā puslaikā iesita Roberts Levandovskis.
Foto: AFP/Scanpix
1

PSG trešo reizi pēc kārtas kļūst par Francijas čempioni

Līdz ar "Lyon" šī vakara uzvaru 3:2 pār "Monaco" kļuvis skaidrs Francijas futbola čempionāta uzvarētājs - par to kļuvis Parīzes "Saint-Germain" klubs, kas konkurentiem turnīra tabulā vairs nav aizsniedzams. PSG triumfējis 12. reizi savā vēsturē.
Bukajo Sakā un Martins Edegors. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix
6

"Arsenal" uzvar rezultatīvā derbijā, trīs punkti arī Mančestras "City"

Anglijas futbola Premjerlīgā "Arsenal" guva svarīgu 3:2 uzvaru pār savu principiālo pretiniece "Tottenham", uzvarot Ziemeļlondonas derbijā. "Arsenal" pēc pirmā puslaika bija vadībā ar 3:0, taču mača izskaņā tāpat bija spiesta satraukties par uzvaras nosargāšanu. Savukārt Mančestras "City" ar 2:0 pieveica "Nottingham".