Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Titulu glabātāja Argentīna ar grūtībām pārkož sīksto Ekvadoras aizsardzību

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Titulu glabātāja Argentīna ar grūtībām pārkož sīksto Ekvadoras aizsardzību
Anhels di Marija un Argentīnas valstsvienības līdzjutēji pārbaudes spēlē Čikāgā. Foto: Kamil Krzaczynski/AFP/Scanpix

Pasaules un Amerikas kausu pašreizējā glabātāja Argentīna šonakt Čikāgā ar 1:0 uzveica Ekvadoras futbolistus.

Argentīniešiem pirmajā puslaikā bija milzīgs pārsvars (78-22 (%)) bumbas pārvaldīšanā, taču maz spilgtu vārtu gūšanas iespēju. Pirmo no tādām neizmantoja Lautaro Martiness, kura sitienu atvairīja ekvadoriešu vārtsargs Ernans Galindess. Savukārt puslaika izskaņā pēc Kristiana Romero piespēles precīzi sita šosezon Lisabonas "Benfica" pārstāvējušais Anhels di Marija.

Otrajā puslaikā di Marijas vietā laukumā nāca cits veterāns Lionels Mesi. Par spīti apjomīgajam uzbrukuma spēkam, argentīniešiem joprojām bija lielas grūtības tikt līdz sitienam no pozīcijas tuvu vārtiem. Ekvadora pat teju iedzēla pretuzbrukumā, Eneram Valensijam no neliela attāluma bumbu sitot garām.

Komandas gatavojas Amerikas kausa izcīņai, kas 21. jūnija naktī sāksies ASV. A grupā ielozētas pašreizējā pasaules un Amerikas čempione Argentīna, Peru, Čīle un Kanāda, B grupā spēkosies Ekvadora, Venecuēla, Jamaika un Meksika, C grupā amerikāņi uzņems Bolīviju, Panamu un Urugvaju, bet D grupā spēlēs Brazīlija, Kolumbija, Paragvaja un Kostarika.

Valstsvienību pārbaudes spēles 10. jūnijā

SpēleRezultāts/LaiksVārtu guvēji
Argentīna – Ekvadora1:0 (1:0)Di Marija 40'
Čehija – Ziemeļmaķedonija19.00
Nīderlande – Islande21.45
Polija – Turcija21.45