Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kamenī un Harke ''Tottenham'' redzeslokā

Kamenī un Harke ''Tottenham'' redzeslokā
Karloss Kamenī
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola klubs ''Tottenham Hotspur'' izrāda nopietnu interesi par Spānijas kluba ''Espanyol'' un Kamerūnas izlases vārtsargu Karlosu Kamenī, kā arī par viņa komandas biedru, aizsargu Danielu Harki Gonzalesu.

''Tottenham'' kluba vadība apstiprinājusi, ka interese par augstākminētajiem futbolistiem ir ļoti nopietna.

''Tottenham'' otrās komandas treneris Guss Pojets paziņojis, ka abi ''Espanyol'' spēlētāji ir to spēlētāju sarakstā, kurus kluba vadība labprāt redzētu savas komandas rindās nākošajā sezonā.

Cik zināms, par 24 gadus veco Kamerūnas izlases vārtsargu interesi izrāda arī vairāki pasaules lielākie klubi, ieskaitot Anglijas Premjerlīgas klubu ''Manchester United''.
Savukārt, 25 gadus vecais Harke, par kuru noteikti nav daudz dzirdēts, jau pagājušā gada decembrī varēja pievienoties ''Tottenham'', taču darījums tomēr nenotika, jo angļu kluba vadība nebija īsti pārliecināta par jaunā spēlētāja iespējām. Tagad viņu domas atkal ir mainījušās.

''Kamenī un Harke ir ļoti interesanti spēlētāji un tieši tāpēc tādi futbolisti kā viņi ir vienmēr gaidīti tādā klubā kā ''Tottenham'''', televīzijas kanālam ''RAC1'' pastāstīja Pojets.

''Abi spēlētāji ir arī ''Tottenham'' kluba sporta direktora redzeslokā un viņš uzskata, ka komanda kļūtu tikai spēcīgāka, ja abi spēlētāji nolemtu pievienoties mūsu komandai.
Pagaidām vēl nav īsti noskaidrots, kurš no spēlētājiem varētu pievienoties komandai, taču tuvākajā laikā tas tiks noskaidrots'', piebilda Pojets.

Kamenī šajā sezonā ''Espanyol'' komandas rindās ir aizvadījis 22 spēles, nepiedaloties tikai piecās, bet Harke piedalījies 21 spēlē un guvis vienus vārtus.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-11 00:27, pirms 17 gadiem
Beidzot to klaunu Robinsonu patrieks ar sū*ainu mietu...

     [+] [-]

, 2008-03-11 00:52, pirms 17 gadiem
Novelu nemt komandaa Kameni, kautgan gribetu kadu labaku komandu!

     [+] [-]

, 2008-03-11 00:55, pirms 17 gadiem
Tad iznaak, ka Robinsons ar Cherniju ciiniisies par to kursh deldees solinju..?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja