Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Zelkevičs: "Nedaudz uzlabojām garastāvokli"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Pēc uzvaras pirmajā Baltijas Futbola līgas finālā spēlē "Liepājas metalurga" galvenais treneris Benjamins Zelkevičs atzina, ka šis panākums ļauj nedaudz uzlabot garastāvokli, taču vēl negarantē uzvaru visā turnīrā.

"Spēlē bija problēmas, tomēr uzvara nedaudz uzlaboja garastāvokli. Visa cīņa gan vēl ir priekšā, tāpēc nopietni jāgatavojas atbildes spēlei. Domāju, mums būs jāpieliek visi spēki, lai izcīnītu pozitīvu rezultātu divu spēļu summā." Romāns Grigorčuks sacīja, ka ir sarūgtināts, tomēr lielas skumjas viņa balsī saklausīt nevarēja" "Protams, noskaņojāmies tikai uz uzvaru, tomēr sanāca citādāk, tāpēc esmu sarūgtināts. Jau pirms mača spēlētajos bija jūtama tāda kā vaļība, ar kuru centāmies tikt galā, tomēr tas neizdevās. Nospēlējām viduvēji un pieļāvām rupjas kļūdas aizsardzībā. It kā mēģinājām atspēlēties, taču bez bīstamiem uzbrukumiem. Tomēr atbildes spēlē centīsimies darīt visu, lai uzvarētu divu spēļu summā."

Grigorčuks, kurš pusfināla atbildes spēlē bija izpelnījies noraidījumu, tāpēc šo maču nevarēja vadīt no rezervistu soliņa, atzina, ka sēdēt tribīnēs nav bijis viegli: "Ja spēlē viss iet normāli, tad sēdēt tribīnēs ir patīkami, bet šodien tā nebija. Kas zina, varbūt, ja būtu tuvāk komandai, būtu izdevies kaut kā puišus uzkurināt un kaut ko mainīt spēles gaitā."

Zelkevičs arī izmantoja iespēju apsveikt ventspilniekus un paslavēt viņu treneri: "Apsveicu ar izcīnīto čempionu titulu. Pirms divarpus gadiem komandā parādījās jauns treneris, kurš nu jau izcīnījis divus čempionu titulus, kas ir tiešām slavējami. Mums jāanalizē pieļautā kļūdas, jādomā par nākotni un jācer, ka Baltijas līgā vismaz daļēji izdosies noskalot rūgtumu par sezonu. Liepājnieku treneris arī norādīja, ka ir gatavs turpināt darbu šajā komandā: "Vai es šeit strādāšu arī nākamsezon? Ziniet, šādi jautājumi ir jāuzdod mūsu prezidentam, jo par tiem lemj viņš."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2007-11-08 18:06, pirms 17 gadiem
kāds lūdz nevarētu ielikt fifa manager 08 cd key
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-08 18:26, pirms 17 gadiem
> korektais

Kur tu dabuji to disku ???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-08 18:35, pirms 17 gadiem
torrentu var dabuut ieksh fano.lv
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja