Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Vengers neatbalsta ziemas pārtraukumu

Anglijas futbola kluba "Arsenal" galvenais treneris Arsēns Vengers izteicies, ka nav kontinentālās Eiropas modeļa piekritējs.

Slavenais treneris no Francijas, kurš tagad aptuveni desmit gadus vada vienu no Londonas spēcīgākajiem futbola klubiem, nav Eiropas čempionātu modeļu piekritējs, kuros ziemas vidū sezonā ir pārtraukums.

"Manuprāt, vasarā jau ir pietiekami ilgs pārtraukums. Tas ir labāk, nekā būt bez pārtraukuma ziemā un bez pārtraukuma vasarā."

"Nebūsim stulbi, Premjerlīgu samazināt līdz 18 komandām nevar. Mums ir pietiekami daudz spēlētāju, lai atsevišķiem iedot atpūtu, kad viņiem to vajag. Man patīk stabilitāte, bet pa kādam spēlētājam var pamainīt reizēm."

"Spēlētāji teiks, ka vajag divu mēnešu pauzi, jo trīs nedēļas vajag pavisam brīvas. Tagad, kad iedod vienu nedēļu - fiziski tā nekādu atpūtu nedod, vienīgi garīgi, prātam."

Izmantotie resursi:
www.arsenal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-11-08 19:59, pirms 17 gadiem
''Izmantotie resursi:
ww.arsenal.com''

Neliela kļūda

  -2 [+] [-]

, 2007-11-09 01:59, pirms 17 gadiem
Nu ko ta paskopjāties un ielikāt tikai Wengera domas? Pārējiem koučiem tak arī noteikti ir kas sakāms šajā sakarā...

     [+] [-]

, 2007-11-09 19:20, pirms 17 gadiem
Protams,ka nevajag nekādu pārtraukumu.Jo tieši Vengera jaunekļu fiziskā izturība var būt izšķirīga,kad ap Ziemassvētkiem būs īpaši daudz spēļu