Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Sezonas atklāšanas mačā "QPR" tikai neizšķirts pret Blekpūli

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Sezonas atklāšanas mačā "QPR" tikai neizšķirts pret Blekpūli
Kaspars Gorkšs
www.qpr.co.uk

Šodien Anglijas Čempionātā 1. kārtas spēli aizvadīja Kaspara Gorkša pārstāvētā "Queens Park Rangers". Savā laukumā cīņā pret Latvijas uzņēmēja Valērija Belokoņa "Blackpool" tika nospēlēts neizšķirti 1:1. Gorkšam "QPR" rindās pilns mačs.

"QPR" jau no paša spēles sākuma izdarīja lielu spiedienu uz "Blackpool" vārtiem. Pēc spēlētas pusstundas sitienu attiecība bija 10:0 "QPR" labā! Taču ko tas līdz, ja 37. minūtē pretēji loģikai vārtus guva tieši "Blackpool" - londoniešus sarūgtināja labs Gorkša paziņa kopš Blekpūles laikiem Bens Bērdžess. Pēc pārtraukuma "QPR" bija vēl 45 minūtes, lai kaut ko mainītu.

0:1 uz tablo kā turējās, tā turējās arī otrajā puslaikā. Un tomēr vismaz neizšķirtu "QPR" izrāva - 86. minūtē Pīters Remedžs panāca 1:1. Gorkša pārstāvētā vienība sezonu sākusi ar ne pārāk patīkamu neizšķirtu.

Gorkšs šodien laukumā pavadīja visas 90 minūtes, bet noteikti jāatzīmē, ka pirmo reizi karjerā Čempionāta mačam tika pieteikts arī jaunais latviešu vārtsargs Elvijs Putniņš - tieši viņš šobrīd ir pirmais aiz komandas pamatvārtsarga Radeka Černija.

Neskatoties uz izrauto neizšķirtu, šķiet, ka "QPR" uzbrukuma problēma starpsezonu periodā nav atrisināta - vārtu gūšana klubam joporojām sagādā grūtības. Arī "QPR" līdzjutēji jau šīs dienas mača laikā forumā izteica lūgumu kluba īpašniekam Flavio Briatorem beidzot iegādāties kādu augstas klases uzbrucēju. Diez vai Briatore lasa forumu internetā... Tomēr kāda fana komentārs patiešām bija ļoti trāpīgs, lūk, tā tulkojums: Mēs varam vaidēt un kunkstēt līdz nelabumam, tomēr ja īpašnieki nav gatavi iegādāties labu uzbrucēju, tad nav starpības, kas ir komandas treneris. Tikai paskatieties spēles statistiku, sitienu skaitu, bumbas kontroli - visi redzam, ka vienkārši trūkst meistarīga uzbrukumu noslēdzēja.

Anglijas Čempionāts, 1. kārta

SpēleRezultāts
Middlesbrough - Sheffield U.0:0
Cardiff C. - Scunthorpe U.4:0
Crystal Palace - Plymouth Argyle1:1
Derby County - Peterborough U.2:1
Leicester C. - Swansea C.2:1
Preston North End - Bristol C.2:2
Queens Park R. - Blackpool1:1
Reading - Nottingham F.0:0
Sheffield W. - Barnsley2:2
Watford - Doncaster R.1:1
West Bromwich A. - Newcastle U.(8. augusts)
Coventry C. - Ipswich T.(9. augusts)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-08 19:06, pirms 15 gadiem
Prieks par abiem muuuseejiem !!!!

jaagaida Newcastles speele

  +1 [+] [-]

, 2009-08-08 19:09, pirms 15 gadiem
Tikai nesakiet, ka atkal QPR sitīs 0,3 vārtus vidēji spelē

  +1 [+] [-]

, 2009-08-08 19:21, pirms 15 gadiem
bembists rakstīja: Tikai nesakiet, ka atkal QPR sitīs 0,3 vārtus vidēji spelē
un, ka būs 16.neizšķirtu

  +1 [+] [-]

, 2009-08-08 20:10, pirms 15 gadiem
Nu slikti komandai, kas mērķē uz EPL

     [+] [-]

, 2009-08-08 23:29, pirms 15 gadiem
Ievērības cienīgs fakts ir tas, ka Putniņš ir orais numurs komandā. Tas rada pamatotas cerības, ka sezonas laikā viņs debitēs pirmaja komandā. Prieks, ka mums jau tuvakajā laikā varētu būt reāls papildinājums izlasei. Jācer, ka veiksme būs arī Vaičuļim Skotijā.

     [+] [-]

, 2009-08-09 00:02, pirms 15 gadiem
Šaubos vai Briatorem tas futbols daudz ko nozīmē. Tas ir tikai tāds ķeksītis savā statusa CV. Mūsu pašu Belakoņam Blackpool rūp vairāk, un tamdēļ man ir interesanti pasekot līdzi šā kluba gaitām.

     [+] [-]

, 2009-08-09 01:10, pirms 15 gadiem
Apsveicu Putninu ar pirmo speli pieteikuma-tas jau ir sasniegums.
Varbut akda kausa maca izies laukuma.Katra zina kaut akd jau karjera izies laukuma un tad sevi japierada,lai gan vins jau ta sevi ir pieradijis,jo ja ta nebutu vins neieklutu 18gadu vecuma qpr pieteikuma.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja