Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Sissē atgriezīsies Premjerlīgā?

Sissē atgriezīsies Premjerlīgā?
Džibrils Sissē
Foto: AP

Kā ziņo laikraksts ''L'Equipe'', Francijas futbola kluba ''Marseille'' uzbrucējs Džibrils Sissē ir piesaistījis vairāku Anglijas Premjerlīgas futbola klubu uzmanību.

Franču uzbrucēja spēle šīs sezonas sākumā ir daudzus pievīlusi, jo Francijas līgā Sissē ir piedalījies 13 spēlēs, bet guvis tikai 2 vārtus, kā rezultātā ''Marseille'' kluba vadība paziņojusi, ka uzklausīs jebkādus piedāvājumus no citiem klubiem par Sissē iegādi.


Pirms pievienošanās franču klubam, Sissē spēlēja Anglijas Premjerlīgas klubā ''Liverpool''. Lai arī 2004./2005. gada sezonā Sissē ''Liverpool'' komandas sastāvā uzvarēja UEFA Čempionu līgā, tomēr ar lielām grūtībām nav spējis pielāgoties Anglijas Premjerlīgai.

Par 26 gadus veco uzbrucēju interesi izrāda tādi Premjerlīgas klubi kā ''Bolton Wanderers'', ''West Ham United'', ''Blackburn Rovers'' un ''Manchester City''. Cik zināms, tad ''Blackburn'' komandas galvenais treneris Marks Hjūzs jau ir ieplānojis izteikt piedāvājumu franču klubam un tiek lēsts, ka angļu klubs par Sissē ir gatavs maksāt 10 miljonus eiro.


Tiek runāts, ka pats Sissē labprāt dotos uz ''Manchester City''. Pašreizējais ''City'' komandas galvenais treneris Svens Jorans Eriksons ir liels Sissē spēles stila pielūdzējs, un, cik zināms, zviedru speciālists patreiz aktīvi meklē komandai papildinājumu uzbrucēja postenī.


Sissē pašreizējais līgums ar ''Marseille'' ir vēl uz četrarpus gadiem un zinot, ka pārrunas par iespējamo Sissē pāreju varētu noslēgties nākamnedēļ, francūzim vēl ir laiks izdomāt par savu nākotni – pievienoties kādam angļu klubam vai turpināt spēlēt franču kluba sastāvā.


Izmantotie resursi:

www.skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2008-01-08 15:44, pirms 17 gadiem
cerams ka anglija ies labi

  +2 [+] [-]

, 2008-01-08 15:48, pirms 17 gadiem
ja patīk city tad lai arī iet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-08 15:51, pirms 17 gadiem
city? hmmm biju gaidījis, ka city pastiprinās sastāvu ar kādu labāku uzbrucēju...Sisē nav slikts, bet pēdejos gados biežās traumas, sliktā forma un citas neveiksmes liegušas viņam pilnībā attīstīt savu talantu...Un sniegums marseille sastāvā arī nepārliecina...bet...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-08 16:30, pirms 17 gadiem
Bolton sit augstaak un augstaak cenu Anelkam!negrib vinju ne par 10,ne 12 milj. atdot.
City?iespeejams ja Sisee pielaagotos,nevar teikt ka buutu slikts papildinaajums.kaut gan uz Eriksona klubu tagad labpraat ietu vairaaki speeleetaaji,jo City arvien vairaak un vairaak izraada nopietnu konkurenci uz 4to vietu ieksh EPL!
Bolton ja paardos Anelku par ~15-16 milj tad sanaak kad kaut cik uzvaaraas!tikai Anelkas rezultivitaati nevar saliidzinaat ar Sisee (pagaidaam).Bolton taa jau neklaajaas viegli,pat ar visu Anelku.un veel uz Naaciju kausu brauc Djufs!
un kuri klubi izraada interesi par Santa Cruz?ja vinjsh paliek pie Roveriem,nevar teikt ka vaajsh uzbrukums buutu ja Blackburn iegaadaatos Sisee!
agraak patieshaam bija labs speeleetaajs,skataams futbols no vinja puses.traumas dara savu :/
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-08 22:09, pirms 17 gadiem
Atkal mums paradas visadas iespejas redzet lieliskus uzbruceju duetus vai trio!!
Tagad jau ir liela iespeja izcilam franchu uzbrukumam- Anelka un Cisse!!
Varbut Boltonaa, varbut M. City!!

Ja zviedru specialistam patik sie abi franchi ,tad kapec gan nee??
Bet kaa bus ar ligumu...