Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Kakā neinteresē apbalvojumi

Andrejs Siliņš

Itālijas futbola līgas kluba "Milan" spožākā zvaigzne brazīliešu pussargs Kakā atzinis, ka spēlētāju neinteresē nekādi apbalvojumi un galvenais ir palīdzēt savam klubam sasniegt nospraustos mērķus.

Pēdējā Čempionu līgas spēlē pret Doņeckas "Shakhtar" Kakā pats guva vārtus, kā arī atdeva rezultatīvu piespēli citā vārtu guvumā, un "Milan" izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 3:0.

"Pirmajā puslaikā labi sapratām spēli un iespēlējāmies," sacīja brazīlietis. "Līdz ar Pipo iesaistīšanos un vārtu guvumu, spēles liktenis bija izlemts. Tad jau mums piederēja pārsvars un bija daudz mazāk problēmu atlikušajā spēlē."

"Savus vārtus guvu ar labās kājas iekšpusi. Bumba atradās man tuvu un tā bija vienīgā iespēja, kā gūt vārtus. Man patīk šādā veidā izdarīt sitienus," sacīja Kakā. "Es domāju par to, ko varu izdarīt. Tas, ko es varu patiešām, ir spēlēt un rādīt savu labāko sniegumu. Neko vairāk un neko mazāk," jautāts par iespējamo pasaules labākā spēlētāja balvas saņemšanu, atbildēja brazīliešu pussargs.

Izmantotie resursi:
www.goal.com
Foto: AP

  -1 [+] [-]

, 2007-11-07 10:36, pirms 17 gadiem
tā kā vakarr K,aka spēlēja,,tad viņam arī pienākās abalvojumi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: ZX

     [+] [-]

, 2007-11-07 10:56, pirms 17 gadiem
Army - tas nav viņam ne vārds ne uzvārds, bet gan iesuaka īstais vārds un uzvārds ir Rikardu Izeksons dos Santušs Leite!
Faktiski Milānas uzbrukums pārsvarā tiek veidots caur kakā, un tas arī dod savu rezultātu!!! Pelnijis labāko spēlētāju apbalvojumu!!!

www.youtube.com

  +3 [+] [-]

, 2007-11-07 12:03, pirms 17 gadiem
nesen viņš dziedāja,ka viņš labākais!

     [+] [-]

, 2007-11-07 12:26, pirms 17 gadiem
izskataas ka Milan vareetu uzvareet arii shogad....bet nu naakamaa sezona beigsies gan ar Juventus uzvaru...

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 18:36, pirms 17 gadiem
Kaka' Malacis. Skatījos vakar spēli. Patika.