Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

G grupa: vai "Inter" saglabās līderpozīcijas?

Vilnis Bekmanis
Vilnis Bekmanis

Šovakar tiks aizvadītas kārtējās cīņas UEFA Čempionu līgā. G grupā Milānas "Inter" uzņems Maskavas "CSKA", savukārt "PSV" viesos tiksies ar "Fenerbahçe".

Grupā, kurā trešo vietu no pirmās šķir tikai viens punkts, un pēdējā vieta arī vēl nav zaudējusi cerības tikt tālāk, gaidāmas divas ļoti interesantas cīņas.

"Inter" lūkos saglabāt līderpozīcijas
Pašreizējie līderi Milānas "Inter" savā laukumā centīsies pārspēt grupas pastarītiMaskavas "CSKA", lai nostiprinātu savas pozīcijas G grupā, taču diez vai laukuma saimniekiem šī būs viegla pastaiga. Armijniekiem šovakar ir pēdējā iespēja aizķerties šajā grupā, un, lai to izdarītu, ir nopieciešama uzvara. Pretējā gadījumā "CSKA" visticamāk var aizmirst par izklūšanu no grupas. "Mēs spēlēsim tik aktīvi, kā spēlētu, ja šī būtu mūsu mājas spēle, jo nekas cits kā uzvara mums šovakar neder," spēles nozīmi uzsver "CSKA" treneris Valērijas Gazajevs. Lai gan "Inter" šobrīd vairāk atgādina lazareti- savainoti ir Figu, Materaci, Vieira, Stankovičs un Toldo - tomēr uzbrukumā ir tādi vīri kā Zlatans un Hulio Kruzs. Vai viņiem izdosies realizēt savas iespējas un atnest "Inter" uzvaru, to mēs redzēsim vakarā.

Iespējas kļūt par līderi
Šīvakara otrajā G grupas spēlē "PSV" izbraukumā mērosies spēkiem ar "Fenerbahçe". Pirmajā abu komandu tikšanās reizē Eindhovenā tika fiksēts neizšķirts. Uzvara šovakar gan vienai, gan otrai komandai ļaus spert platu soli pretī vismaz otrajai vietai grupā. Holandes čempionus nesen pameta tās līdzšinējais treneris Ronalds Kūmans, kurš devās uz "Valencia", un tas noteikti atstās iespaidu uz komandu. "Kūmans aizgāja ļoti sarežģītā laikā, taču es esmu lepns, ka man ir iespēja trenēt "PSV", kaut arī, iespējams, uz īsu laiku," pacilātā noskaņojumā ir komandas jaunais treneris Jans Vouters. Abās komandās ir iztrūkumi sastāvā (Lugano un Deivids "Fenerbahçe" rindās, Addo, Afelajs, da Košta, de Jongs un Kulina "PSV" sastāvā), taču nav šaubu, ka laukumā esošie spēlētāji atdos visus spēkus, lai šovakar izcīnītu uzvaru. "Mums ir lielas priekšrocības, jo mūsu atbalstītāji ir fantastiski," vienu no iespējamā panākuma atlsēgām atklāj "Fenerbahçe" treneris Ziko. Vouters gan ir pretējās domās:" Kad es biju spēlētājs, man patika šāda atmosfēra, turklāt bija ļoti liels stimuls šo pretinieku atbalstītāju pūli apklusināt."

UEFA čempionu līga
4. kārta
G grupas spēles

"Inter" (Itālija) - Maskavas "CSKA" (Krievija)
"Fenerbahçe" (Turcija) - "PSV" (Holande)

Turnīra tabula

1. "Inter" 3 2-0-1 4:2 6*
2. "Fenerbahçe" 3 1-2-0 3:2 5
3. "PSV" 3 1-1-1 2:3 4
4. "CSKA" 3 0-1-2 4:6 1

*-vieta, komanda, spēles, uzvaras, neizšķirti, zaudējumi, gūtie vārti, zaudētie vārti, punkti.

Izmantotie resursi:
www.uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2007-11-07 15:21, pirms 17 gadiem
Inter,, Krievs šodien samasēs,, 100% Un Fenerbahce ar minimali bet uzvaress.

     [+] [-]

, 2007-11-07 15:23, pirms 17 gadiem
Arī bez šiem vīriem milāniešiem nevajadzētu būt problēmām tikt galā ar "CSKA". Tomēr protams arī vieglu pastaigu gaidīt nevar, pie tam ja atcerās maču Maskavā, kad tikai veiksme ļāva "Inter" izraut uzvaru.

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 15:33, pirms 17 gadiem
Kas stāvēs CSKA vārtos?

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 15:44, pirms 17 gadiem
Cerams Mandrikins!!!

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 17:41, pirms 17 gadiem
Ja speles Mandrikins,noteikti jaskatas so matcu!
Butu labi,ja Inter nospeletu neizskirti,bet Fenerbahce uzvaretu!

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 19:48, pirms 17 gadiem
CSKA vaartos buus Akinfejevs! Jau speeleeja peedeejo speeli Krievijas chempii un nostaaveeja sausaa!