Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Benitezs: "Mums vēl jāuzvar divas spēles"

"Liverpool" komandas galvenais treneris Rafaels Benitezs pēc spēles ar "Besiktas" vienību, kura noslēdzās ar graujošu "Liverpool" komandas uzvaru 8:0, atzina, ka viņa komandai vēl ir jāizcīna divas uzvaras.

Lai "Liverpool" tiktu astodaļfinālā, viņiem nākamās divas spēles ir jāuzvar. Nākamajā kārtā viņi savā stadionā uzņems "Porto" komandu, bet pēdējā kārtā Francijā būs jātiekas ar "Marseille" komandu.

"Nākamā spēle mums būs ar "Porto" vienību. Pēc šīs uzvaras komanda jūtās pārliecinātāka, un galvenais, ka līdzjutēji mums tagad ticēs," pārliecināts ir Benitezs.

"Mums tagad vēl ir jāuzvar divas spēles, neskatoties uz to, cik mēs gūsim vārtus. Pēc šīm spēlēm tad arī redzēsim, vai mēs tiksim tālāk, vai nē. Mums pagājušajā spēlē bija ļoti daudz dažādu izdevību gūt vārtus, bet tās palika neizmantotas. Šoreiz guvām ātrus vārtus un spēle mums aizgāja. Arī viesiem bija nepieciešama uzvara, tāpēc arī viņi centās uzbrukt, bet šoreiz tas viņiem neizdevās, un mūsu uzbrucēji to izmantoja. Ja komanda gūst vārtus, tad viņiem rodas pārliecība pār saviem spēkiem. Tieši iepriekšējās spēlēs mums šīs pārliecības pietrūka."

Galīgi sadrūmis pēc spēles bija "Besiktas" komandas treneris Ertugruls Saglams.
"Šis bija ļoti slikts vakars mūsu komandai un mūsu faniem. Rezultāts ir ļoti slikts, tāpēc gribu atvainoties visiem mūsu komandas atbalstītājiem. Ir ļoti grūti samierināties ar šādu rezultātu, bet tā ir dzīve, un mums ir jāturpina spēlēt tālāk, lai uzlabotu savu sniegumu. Apsolu saviem faniem, ka mēs turpmāk spēlēsim labāk."

Izmantotie resursi:
news.bbc.co.uk
Foto: AFP

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 09:50, pirms 17 gadiem
Spēles nebūs vieglas, bet Liverpūl ir uz viļņa!!! Lai veicās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 12:44, pirms 17 gadiem
Porto vēl var vinnēt, bet velodromā nebūs uzvaras...Marseļa ir kā lāsts Liverpūlei...pēdējo reizi spēlēja 2004.gada UEFA pusfinālā...
šosezon Liverpool cīnīsies par UEFA kausu ar Bayern ....būs neslikts fināls - daudz labāks kā čempionlīgas fināls peļķē-lužā Maskavā

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 13:02, pirms 17 gadiem
Ja spēlēs Kraučs pamatsastāvā, tad šis uzdevums nav nereāls...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 13:22, pirms 17 gadiem
2 uzvaras un viss ir kārtībā

  +2 [+] [-]

, 2007-11-07 13:41, pirms 17 gadiem
"Besiktas" komandas treneris Ertugruls Saglams: "Apsolu saviem faniem, ka mēs turpmāk spēlēsim labāk." logjski ka spelees labaak sliktaak pa 8:0 jaw vairs nekaadiigi nevar buut!!!

  +1 [+] [-]

, 2007-11-07 17:19, pirms 17 gadiem
Porto varbūt, bet pret Marseļu izbraukumā no chance. Neticu Pool šosezon. Vakardienas 8-0 bija one off pret drausmīgu komandu. Uefa kauss jau gaida Benitesu un co

     [+] [-]

, 2007-11-07 21:12, pirms 17 gadiem
Come on. Sebs, uz kāda viļņa ir Liverpool? Pēdējās piecās spēlēs tikai 2 uzvaras, kuras izcīnītas pret briesmīgi spēlējošo Besiktas un Championship League 19.vietā esošo Cardiff City.. Garākā uzvaru sērija Liverpool ir trīs uzvaras pret šobrīd nepārliecinoši spēlējošajām Sunderland, Tolouse un Derby County (kam sekoja trīs neizšķirti pret Portsmouth, Porto un Birmingham).
Man ir nelabas aizdomas, ka jau nākošajā spēlē 'uz viļņa esošā' Liverpool noraus pa neizšķirtam pret Fulham un Newcastle un tad vienīgi jācer, ka atkal sāksies kāds vilnis un nākošajā spēlē būs uzvara pret Porto. Bet tik pat labi var būt otrādi.
Lai vai kā, tik nestabilai komandai kā šogad ir Liverpool, nav nekādu cerību gūt labus panākumus Čempionu līgā un reizē iekļūt premjerlīgas labāko trijniekā. Vismaz šobrīd tas tiešām tā izskatās.