Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Anrī: ''Būs grūti iztikt bez Messi''

Anrī: ''Būs grūti iztikt bez Messi''
Lionels Messi kopā ar Tjerī Anrī
Foto: AP

Spānijas ''Barcelona'' komandas uzbrucējs Tjerī Anrī ir atzinis, ka klubam tagad būs grūti iztikt bez Lionela Messi, kurš UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēlē pret Skotijas "Celtic" guva savainojumu.

Atgādināsim, ka otrdien tika aizvadītas atbildes spēles UEFA Čempionu līgā, kur vienā no tām Spānijas "Barcelona" savās mājās ar rezultātu 1:0 pārspēja Skotijas "Celtic" komandu. Lai arī spēle tika uzvarēta, prieku nedaudz aizēnoja pirmā puslaika beigās Messi gūtais savainojums. Pēc rūpīgākas pārbaudes tika konstatēts, ka spēlētājam ir sastiepts muskulis, kas tagad viņam par futbola liks aizmirst aptuveni sešas nedēļas.

''Bez Messi būs ļoti grūti spēlēt, jo viņš komandā ir svarīgs spēlētājs,'' iesāk Anrī. Leo (Messi iesauka - aut.) ir Leo. Viņš šogad ir paveicis neticamas lietas, tāpēc tagad būs grūti. Arī tad, kad pats spēlēju "Arsenal" sastāvā, vienmēr biju ļoti neapmierināts, ka nevarēju iziet laukumā un palīdzēt komandai.''

Izmantotie resursi:
www.fcbarcelona.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-03-07 15:04, pirms 17 gadiem
IR, BET TAS JAU NAV TAS!! MUMS IR VAJADZIGA BRINUMNUJINJA VAARDA MESSI! Shis bus ljoti smags periods bez vinja! Svarigas speles La Ligaa, Copa del Rey, CL!

Tagad pamasastaavaa uzbrukumu noteikti veidos Eto'O, R10, Andrs un Krkicam bus atkal iespeja sevi pieradit! Smagi bez MESSI, bet ar ceribu gaidam atveseljoshanos!
Slēpts komentārs: RealM

  +3 [+] [-]

, 2008-03-07 17:35, pirms 17 gadiem
Nu kur var muldēt!tagad Barca attaisnosies, ka visas neveiksmes kas nāks ir tāpēc nav Messi!?
Kaut gan nēsmu Barsas fans, varu pateikt, ka par tādu uzbrukumu var vēl pasapņot!Divas pasaules superzvaigznes:Anrī un Smaidīgais, ļoti labs uzbručejs Eto`o, jaunais talants Krkičš, Iniesta kas var pieslēgties uzbrukumam, un vēl nevienam nevajadzīgais Gujonsens.Ar jūsu uzbrukumu viss ir kārtībā!Nav iemesla krist panikā un raudāt,ka nav Messi.Viņš vēl izaudzis līdz R10 un Henrī līmenim.
Ko tad darīt Real faniem,tur vispār puse komandas nespēlē!

  +3 [+] [-]

, 2008-03-07 18:37, pirms 17 gadiem
jaa.....barcai nav ko tik traki kaa citiem klubiem - ir ko likt messi vietaa....bet vienalga dizgan smags zaudeejums tieshi sezonas svariigaakajaa laikaa!!!

  -3 [+] [-]

, 2008-03-07 23:04, pirms 17 gadiem
KO jūs muldiet ... Messi var aivietot (pozīcijā) tikai Krkičs un Gudjonsens (protams arī kāds no lieliskā 3-nieka). Bet nekāds Deko vai Iniesta nespēlēs Messī pozīcijā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-09 11:41, pirms 17 gadiem
Kaapeec neviens nepiemin Eiduru Gudjonsenu? Kas vinam vainas? Vai tad vins nevareetu aizstaat Messi?