Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Romancevs varētu kļūt par Bulgārijas izlases treneri

Jānis Pārums

Romancevs varētu kļūt par Bulgārijas izlases treneri
Oļegs Romancevs

Pazīstamais krievu treneris Oļegs Romancevs veic pārrunas ar Bulgārijas Futbola Savienību (BFS), kuri aktīvi meklē savas valsts futbola izlases galveno treneri.

Jāpiebilst, ka citi potenciālie pretendenti uz šo posteni ir Terijs Veinbls, Vinnijs Šefers un Srečko Kataneca.

Bulgārijas mediji atzīmē, ka nule kā 54 gadu vecumu sasniegušā Romanceva iespējas kļūt par Bulgārijas izlases galveno treneri vērtējamas augstu, jo viņš prasa salīdzinoši mazu samaksu par saviem pakalpojumiem. Pēc BFS pārstāvja teiktā, ar sponsoru atbalstu jaunā trenera alga varētu būt līdz 600 tūkstošiem eiro.

Kādreizējais Maskavas ''Spartak'' treneris pēdējā laikā sadarbojās ar Krievijas otrās līgas komandu ''Nika'', kura startē ''Centrs'' divīzijā.

Izmantotie resursi:
www.newsru.com
www.cissoccer.com

Rakstu iesūtījis: Lietotājs Elvis_Latisevs22

     [+] [-]

, 2008-01-07 21:13, pirms 17 gadiem
romancevs LEGEND!!!!

     [+] [-]

, 2008-01-07 21:26, pirms 17 gadiem
Apvainojies uz visiem Krievijā,tagad cer sevi pierādīt Bulgārijā,tomēr kaut kā neticās,ka pat par mazu naudu bulgāri uzticēsies Romancevam.54 gadi vēl nebūtu vecums trenerim,bet sajūta tāda,ka viņš sevi futbolā izsmēlis.
Varbūt atpūta būs nākusi par labu?

  -2 [+] [-]

, 2008-01-07 22:32, pirms 17 gadiem
viņš visus pēdējos gadus dzer...ja nokāps no plosta, tad varbūt var mēģināt, taču priekš tam neder darbs izlasē...ja Romancevs grib atgriezties futbolā -tad vajag trenēt klubu, lai būtu darbs katru dienu....a citādi - izlase sanāk kopā reiz mēnesī vai vēl retāk, un šais milzīgajās pauzēs starp sboriem -Romancevs turpinās dzert....un tad tur būs čussss...tikai darbs ar klubu...

     [+] [-]

, 2008-01-08 09:29, pirms 17 gadiem
Kataņecs 1989.gadā Stuttgart sastāvā zaudēja UEFA kausa finālā Napoli ar Maradonu sastāvā. Medaļa OS laikam viņam arī bija. Normāls čalis !!!