Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Gada futbola sensācija "Sārsbrukena" šokē arī "Frankfurtes Eintrahnu"

Gada futbola sensācija "Sārsbrukena" šokē arī "Frankfurtes Eintrahnu"
Randals Kolo Muani steidz pēc bumbas. Foto: HMB-Media/Imago Images/Scanpix

Futbola pasauli turpina šokēt 3. Bundeslīgas klubs "Sārsbrukena" kas šoreiz apspēlēja, Bundeslīgas komandu Eintrahnu, jau vēstīts ka 1. Novembrī pasauli pāršalca ziņa par sensacionālo uzvaru pret Minhenes Bayern (2:1)

Lai gan spēles un notikumu gaitu diktēja viesi no Frankfurtes, savas retās izdevības izmantoja Sārsbrukena kas lieliski prata arī darboties aizsardzība, ļaujot pretiniekiem izdarīt tikai vieglus vai neprecīzus sitienus vārtu rāmi.

Jau mača 1 puslaika vidū, Sārsbrukena guva vārtus panakot 1:0, bet tomēr pēc ilgas video izpētas, VAR tiesnesis nolēma vārtus neskaitīt un uz tablo parādijas atkal 0:0

Otra puslaikā tika gūti divi precīzi un legāli gūti vārtu, nosākuma 64 minūte vārtus guva Brunkers, bet pēc tam ar precīzu sitienu izcēlās Kerberis!

Pēc Kerbera vārtu guvuma nervi neizturēja melnam spēlētājam Futkeu, kas izlaidis lielāko sezonu daļu dēļ traumas!