Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

No amata atkāpjas "Galaxy" treneris Jalops

Pēc vakardienas labdarības spēles futbolā Losandželosas "Galaxy" komandas galvenais treneris Frenks Jalops paziņoja, ka viņš atkāpjas no sava amata.

Labdarības spēlē, kas bija veltīta visiem bojā gājušajiem iedzīvotājiem Kalifornijas postošajos ugunsgrēkos, tikās Losandželosas "Galaxy" un "Hollywood United" komandas. Rezultatīvā spēlē ar 10:4 uzvaru izcīnīja "Galaxy" vienība. Bekhema kontā divi vārti un divas rezultatīvas piespēles.

"Mēs esam satriekti," saka Deivids Bekhems. "Viņš bija tas treneris, kas mums bija vajadzīgs. Viņš ir labs speciālists un spēcīgs cilvēks. Tagad viņam vajag vairāk uzmanības pievērst savai veselībai un savai ģimenei. Atliek viņam novēlēt visu to labāko."

Frenks Jalops Losandželosas "Galaxy" komandai pievienojās 2006.gada jūnijā. Tagad treneris trenēs Sanhosē "Earthquakes" komandu, kurā viņš tieši sāka savu trenera karjeru. Jāpiebilst, ka no 2004.-2006.gadam viņš bija arī Kanādas Nacinālās izlases galvenais treneris.

Jāatzīmē, ka šo maču klātienē vēroja arī Anglijas izlases galvenais treneris Stīvs Maklārens.

Izmantotie resursi:
www.sport-express.ru
Foto: AP

  +4 [+] [-]

, 2007-11-05 13:53, pirms 17 gadiem
Pēdējais teikums man patīk... Laiks Deividam atgriezties izlasē un atkārtot pagājušā atlases cikla scenāriju - kļūt par galveno Anglijas varoni!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-06 12:40, pirms 17 gadiem
Es būšu ļoti bēdīgs ja netiks