Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Arī "Wigan" atlaiž galveno treneri

Pēc sestdien piedzīvotā zaudējuma ar 0:2 "Chelsea" vienībai, "Wigan" komandas vadītājs Deivs Velans šodien nolēma atlaist komandas galveno treneri Krisu Hatčingsu.

"Tas ir ļoti slikti priekš mūsu attīstības un izaugsmes," saka Deivs Velans. "Pēc pēdējo spēļu rezultātiem es sapratu, kā tālāk tā spēlēt nevar."

Hatčings "Wigan" komandai pievienojās tikai šī gada maijā. Līdz tam viņš septiņus gadus strādāja par "Bradford City" komandas galveno treneri. Šogad "Wigan" komandai klājās ļoti slikti, jo aizvadītajās 12 spēlēs komanda ir izcīnījusi tikai astoņus punktus, kas pašreiz viņus ierindo vien 18 pozīcijā.

"Tas man bija ļoti grūts lēmums, bet beigās mēs to pieņēmām," turpina Velans. "Viņš kopš atnākšanas ir strādājis ļoti cītīgi un smagi. Nākošais treneris tiks rūpīgi meklēts, un es nekomentēšu nevienu iespējamo kandidātu, kamēr nebūšu atradis īsto treneri."

Atgādinām, ka "Wigan" ir ceturtais Premjerlīgas klubs, kas šosezon šķīries no galvenā trenera. Pirms tam to izdarīja arī "Bolton", "Tottenham Hotspur" un "Chelsea".

Izmantotie resursi:
news.bbc.co.uk
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: silenthill

  +2 [+] [-]

, 2007-11-05 17:03, pirms 17 gadiem
-->silenthill
protams ka jāaizziet jo viņš bija plānojis chelskus paņemt

  +1 [+] [-]

, 2007-11-05 19:00, pirms 17 gadiem
Tekstā paliela kļūda:
Hatčingss Bradford City trenēja 2000. gadā, kad arī pēc 12 spēlēm tika atlaists. Pēdējos 6 gadus viņš bija Pola Džūela asistents Wigan un maijā pēc Džūela atkāpšanās tika iecelts par galveno treneri.
Britu prese jau spriež vai Kriss Hatčingss nav visu laiku vājākais premjerlīgas treneris

  +1 [+] [-]

, 2007-11-05 23:07, pirms 17 gadiem
Un vēl tā kļūda nav izlabota..

     [+] [-]

, 2007-11-06 00:59, pirms 17 gadiem
Kad Hatčingss tika nozīmēts par galveno treneri, tad man likās, ka tā ir kļūda. Taču pēc negaidīti labā starta, savas domas mainīju. Šobrīd liekas, ka Wigan vadība pieļauj kļūdu Hatčingsu atlaižot. Patiesībā uz neko vairāk kā uz cīņu par izdzīvošanu viņi šosezon cerēt nevarēja. Spēlēs ar līdzīgiem pretiniekiem Wigan šosezon spēlēja dažbrīd pat ļoti labi (piemēram, 3:0 pār Sunderland). Nu un kas, ka zaudētas pēdējās 6 spēles? Trīs no tām bija pret Liverpool, Man Utd un Chelsea. Un vispār ko viņi šobrīd taisās likt vietā? Presē baumo, ka Sounesu, ja tā, tad imo Wigan nākošsezon spēlēs Chempionship.

     [+] [-]

, 2007-11-06 09:20, pirms 17 gadiem
Silenthill, neceri, ka kaut kas tiks labots! Cik pats esmu iebildis pret dažādām kļūdām, vienmēr saņemu kaudzi mīnusiņu, un viss paliek.