Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Manučo izīrēts ''Panathinaikos''

Manučo izīrēts ''Panathinaikos''
Manučo (vidū)
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Manchester United'' jaunpienācējs Manučo, kurš pārstāv Angolas izlasi, līdz sezonas beigām tiks izīrēts Grieķijas čempionāta futbola klubam ''Panathinaikos''.

Atgādināsim, ka nesen ''Manchester United'' parakstīja trīs gadu līgumu ar 24 gadus veco Angolas izlases uzbrucēju, jo komandas galvenais treneris Sers Alekss Fergusons viņam paredz lielu nākotni sarkano velnu rindās.

Līdz sezonas beigām talantīgais uzbrucējs tiks izīrēts Grieķijas klubam ''Panathinaikos'', lai spēlētājs var uzkrāt pieredzi, spēlējot regulāri un komandas sākumsastāvā.

Cik zināms, par jauno Angolas izlases zvaigzni interesi izrādījuši arī vairāki klubi no Portugāles, Itālijas un Beļģijas, bet Manučo tomēr dosies uz Grieķiju, ņemot vērā Fergusona palīga Karlosa Kueirosa ļoti labās attiecības ar ''Panathinaikos'' treneri, portugāli Hosē Peseiro.

Manučo, kurš Āfrikas Nāciju kausa izcīņā ir guvis četrus vārtus, apstiprināja, ka dosies uz Grieķiju pēc Āfrikas turnīra beigām.
''Pēc Āfrikas Nāciju kausa izcīņas es atgriezīšos Luandā un tad došos uz Atēnām. Es labprāt uzspēlēšu Grieķijā un nākošajā sezonā atgriezīšos ''United'', lai savas jaunās komandas sastāvā cīnītos par lielākajiem tituliem'', Angolas televīzijai pastāstīja Manučo.

Izmantotie resursi:
www.iht.com.

  +4 [+] [-]

, 2008-02-05 18:50, pirms 17 gadiem
Noteikti, ka pasham ir nedaudz zel, ka jau tagad nevareja pievienoties MU, bet no otras puses Fergie lemums ir tikai logisks! Panathinaikos nav tas sliktakais varinants, pat labs! Jau nakamaja sezonaa redzesim EPL kaa vel talantigaku pussargu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Dandijs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-02-05 21:14, pirms 17 gadiem
Ups, sorry!! Sajuka! Pareizi, pareizi-uzbrucejs!

  +1 [+] [-]

, 2008-02-05 21:17, pirms 17 gadiem
Āfrikas Nāciju kausā viņš spēlēja pārliecinoši un labi ... vismaz Grieķijā tiks pie regulāras spēļu prakses.

  +1 [+] [-]

, 2008-02-05 22:41, pirms 17 gadiem
Lai jau chalim veicas!

  -1 [+] [-]

, 2008-02-05 22:48, pirms 17 gadiem
Dandij, tiešām nesapratu - kurš īsti ir idiots un kāpēc?

     [+] [-]

, 2008-02-06 21:15, pirms 17 gadiem
Dandijs tāds ir, ja kādam tas vēl nav skaidrs! atkal kaut kas skauž lkm...