Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Hicfelds apstiprina runas par Šveices izlases vadīšanu

Hicfelds apstiprina runas par Šveices izlases vadīšanu
Otmārs Hicfelds
Foto: AP

Pašreizējais Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''Bayern Munich'' galvenais treneris Otmārs Hicfelds paziņojis, ka tuvāko nedēļu laikā parakstīs līgumu ar Šveices Futbola federāciju un ieņems izlases galvenā trenera amata vietu.

Cik zināms, pašreizējais Šveices izlases galvenais treneris Kobī Kūns nolēmis pamest trenera amata vietu pēc šīs vasaras Eiropas čempionāta un viņa aizvietotājs būs pieredzējušais Hicfelds.


''Es pieļauju domu, ka jau triju nedēļu laikā es parakstīšu līgumu ar Šveices izlasi'', paziņoja Hicfelds.


Par to, ka Hicfelds varētu kļūt par Šveices izlases nākamo treneri skaidrs kļuva tad, kad tika paziņots, ka ''Bayern'' komandas galvenais treneris no nākamās sezonas būs Jirgens Klinsmans.


Šveices futbolam Hicfelds nebūs nekāds svešinieks, jo 1985. gadā viņa vadībā vietējais futbola klubs ''Aarau'' triumfēja valsts kausa izcīņā, bet vadot citu Šveices klubu ''Grasshopper Zurich'', laika periodā no 1988. līdz 1991. gadam, tika iegūti divi valsts čempiontituli.


Savas trenera karjera laikā Hicfelds divas reizes ir uzvarējis UEFA Čempionu līgā – 1997. gadā ar ''Borussia Dortmund'', bet 2000./2001. gada sezonā ar Minhenes ''Bayern''.


Izmantotie resursi:

www.fifa.com.

  -3 [+] [-]

, 2008-02-05 22:30, pirms 17 gadiem
Normāls un titulēts treneris... Veiksmi Šveicei rīt pret Angliju...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-06 00:10, pirms 17 gadiem
grūti būs Latvijas izlasei!