Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Aragoness: "Raulam ir iespēja"

Spānijas futbola izlases galvenais treneris Luiss Aragoness ir paziņojis, ka Madrides "Real" kluba kapteinim Raulam joprojām ir izredzes iekarot vietu komandas sastāvā.

Luiss Aragoness jau vairāk kā gadu nav aicinājis Raulu uz izlases spēlēm. Jau sāka klīst baumas, ka treneris to dara tīšām, jo Rauls bija viens no tiem spēlētājiem, kuri pagājušā gada Pasaules Čempionāta astotdaļfinālā piekāpās Francijas izlasei ar rezultātu 1:3. Tieši tāpēc Aragoness vēlējās veidot jaunu komandu, kurā viņš neredzēja, vai arī negribēja redzēt Raulu.

Pēdējā Spānijas čempionāta spēlē pret "Racing", Rauls guva divus no komandas trīs gūtajiem vārtiem, un patreiz viņš ir ne tikai sava kluba rezultatīvākais spēlētājs ar astoņiem gūtiem vārtiem, bet arī dala pirmo vietu Spānijas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Viņš arī ir Spānijas izlases visu laiku rezultatīvākais spēlētājs ar 44 gūtajiem vārtiem aizvadītajās 102 spēlēs.

"Es būšu godīgs, bet viņam (Raulam - aut.) jāsaprot, ka ir arī citi spēlētāji, kuriem es uzticos, piemēram, Fernando Toress pašlaik ļoti labi spēlē sava kluba rindās, arī Dāvids Vilja ir ļoti svarīgs Spānijas izlasei, kā arī Rauls Tamudo, kurš ļoti palīdzēja mūsu izlasei kvalificēties. Ja Rauls spēs sevi pierādīt un turpinās tikpat labi spēlēt arī turpmāk, tad viņš brauks uz Eiropas Čempionātu," saka Aragoness.


Izmantotie resursi:
www.goal.com
Foto: AFP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2007-12-04 08:53, pirms 17 gadiem
to CSKA FAN1

Labāk būtu paklusējis, tontito

  +5 [+] [-]

, 2007-12-04 09:40, pirms 17 gadiem
Stulbais Aragoness, tā kretīna dēļ nebija iespējas redzēt Raulu Rīgā.

  +4 [+] [-]

, 2007-12-04 10:31, pirms 17 gadiem
Patiesībā es veco zēnu saprotu. Ir jābūt baigi spēcīgai personībai, lai varētu uzturēt savu autoritāti, ja komandā spēlē par pusdievu pasludināts futbolists. Lai gan nav dzirdēts, ka Rauls savu autoritāti izmantotu ļaunprātīgi, viņa vārdam Spānijas futbolā ir tāds svars, ka pretim jāliek 5 Aragonesi, lai būtu līdzsvars. Nu, un viņš arī raustās. Kā treneris viņš visnotaļ viduvējs un, ja komanda sāk peldēt, to grūtāk savākt, ja komandā ir Rauls, kas var nebūt tavā pusē.

  +4 [+] [-]

, 2007-12-04 11:41, pirms 17 gadiem
Es domāju, ka Rauls noteikti jāņem, nezinu nevienu iemeslu kādēļ, lai neņemtu. UN jāspēlē ar trim uzbrucējiem: Villa, Torres, Rauls. !!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-04 13:08, pirms 17 gadiem
tur jau tā lieta, ka tad vajag citu treneri. Nevar treneris nebūt autoritāte spēlētājiem, taču nedrīkst arī būt tā, ka kāds spēlētājs netiek ņemts komandā, jo treneris baidās no viņa ka no personības un atstāj malā, cenšoties parādīt, ka viņš būs tas, kas visu noteiks, taču ne tādā veidā tas darāms. Tas pats, kas Maklārens ar Bekhemu, redzējāms visi ar ko tas beidzās.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-12-04 18:08, pirms 17 gadiem
Rauls atdzimis.Bija laikam taads posms cik es atceros,ka vins nebija guvis vaartus kluba labaa veselus 11 meenesus.Lai veicas.Lielisks speeleetaajs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja