Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Telpu futbolistiem Baltijas kauss

Andrejs Siliņš

Telpu futbolistiem Baltijas kauss
Foto: A.F.I. preses foto

Latvijas Nacionālā telpu futbola izlase, gatavojoties nākamā gada janvārī paredzētajām Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm, laika posmā no 26. līdz 28. decembrim Ogrē aizvadīs Baltijas Kausa izcīņas turnīru, sacenšoties pret Lietuvas un Igaunijas telpu futbola izlasēm.

Šī būs vēsturē pirmā Baltijas Kausa izcīņa telpu futbola izlasēm. Latvijas izlases kandidātus komandas galvenais treneris Artūrs Šketovs nosauks decembra vidū, tā kā Latvijas telpu futbola čempionāts tikai nesen ir sācies.

Paredzēts, ka piektdien, 26. decembrī turnīra atklāšanas spēlē Šketova trenētā komanda tiksies ar Igauniju. Sestdien, 27. decembrī savstarpējā mačā tiksies Lietuvas un Igaunijas valstsvienības, savukārt svētdien, 28. decembrī turnīra noslēdzošajā dienā Latvija mērosies spēkiem ar Lietuvu.

Interesanti, ka tieši Igaunija ir viena no mūsu futzālistu pretiniecēm arī gaidāmajā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā, kur pretiniekos Latvijai septembrī notikušajā izlozē tika ielozētas arī Armēnijas, Bulgārijas telpu futbola valstsvienības.

B kvalifikācijas apakšgrupas turnīrs 2009. gada janvārī notiks Bulgārijā, savukārt tikai apakšgrupu uzvarētāji, kā arī divu labāko otro vietu ieguvēji iekļūs kvalifikācijas pamatsacensībās.

Informāciju sagatavoja
LFF preses dienests

     [+] [-]

, 2008-11-04 19:14, pirms 16 gadiem
buus jaieverteee

     [+] [-]

, 2008-11-04 19:15, pirms 16 gadiem
Patīkami,ka daudzi Latvijas futzālam nozīmīgi pasākumi notiek tieši Ogrē. Būs jāiet skatīties

     [+] [-]

, 2008-11-04 19:19, pirms 16 gadiem
Agris Suveizda rakstīja: Patīkami,ka daudzi Latvijas futzālam nozīmīgi pasākumi notiek tieši Ogrē. Būs jāiet skatīties
un es tev pat varu apsolīt ar 97%,ka Latvija uzvarēs šitajā,mums ir ļoti,ļoti laba izlase,jo futzālā pa vissu Latviju ir neskaitāmas līgas un diezgan attistīts sporta veids Latvija!!!

     [+] [-]

, 2008-11-04 19:22, pirms 16 gadiem
refresh rakstīja: un es tev pat varu apsolīt ar 97%,ka Latvija uzvarēs šitajā,mums ir ļoti,ļoti laba izlase,jo futzālā pa vissu Latviju ir neskaitāmas līgas un diezgan attistīts sporta veids Latvija!!!
Jā,izlase mums nav no tām vājajām. Tiesa,es nezinu,cik stipra vai vāja ir Lietuva. Prieks,ka šosezon arī Latvijas čempionāta sistēma ir interesantāka un,manuprāt,labāka. Tā finālturnīrs,starp citu,arī Ogrē notiks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-11-04 20:35, pirms 16 gadiem
Par lielu futzālu !!!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-04 21:44, pirms 16 gadiem
refresh rakstīja: un es tev pat varu apsolīt ar 97%,ka Latvija uzvarēs šitajā,mums ir ļoti,ļoti laba izlase,jo futzālā pa vissu Latviju ir neskaitāmas līgas un diezgan attistīts sporta veids Latvija!!!
nu ir tomēr muļķības par to ka ir attīstīts sports Latvijā. Jā iespējams apspēlēsim Lietuvu un Igauniju. bet tas nemaina lietas būtību - futzāls pie mums ir amatieru sports - ļoti retais vispār saņem kaut kādu naudu par spēlēšanu virslīgā un pat tie, kas saņem arī paralēli strādā vai mācās. Tā kā cerēt ka kaut ko sasniegsim futzālā tuvākā laikā ir pavisam veltīgi....