Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

LFF vēlas nestandarta risinājumus ienākumu piesaistei

Latvijas futbolam ir aktīvi jāmeklē atbalstītāji, uz ko tiek aicināti visi klubu vadītāji un Latvijas Futbola federācijas (LFF) valdes locekļi. Īpaši svarīgi ir piedāvāt nestandarta risinājumus, lai futbola partneriem piedāvātu interesantu produktu. Šāds aicinājums šodien tika izteikts LFF valdes sēdē.

Arī Latvijas Kausam, kā fināls Skonto stadionā ir viens no apmeklētākajiem futbola notikumiem Latvijā, šobrīd nav atbalstītāja.

LFF valde nolēma apstiprināt LFF grāmatvedības un komercdirektora sagatavoto budžetu ar norādi, ka atsevišķi rādītāji jāizskaidro precīzāk. Valdes sēdē tika arī uzklausīta LFF komercdirektora Vladimira Žuka atskaite un pieņemta zināšanai, kā arī Tiesnešu komitejas atskaite. Tiesnešu komitejai un Tiesnešu daļai tika uzdots līdz nākamajai valdes sēdei sagatavot savu darba pienākumu aprakstu un saskaņot to ar darba grupu, kā arī izstrādāt pienākumus, kurus prezentēt nākamajā LFF valdes sēdē.

LFF valde apstiprināja jauno jaunatnes futbolistu pāreju nolikumu "Par Jaunatnes futbolistu 12-18g.v. reģistrāciju (pasēm), licenču izsniegšanu un pārejām" jaunajā redakcijā un atsāka jaunatnes pāreju reģistrēšanu saskaņā ar šo reglamentu. Tāpat tika papildināts LFF reglaments "Par spēlētāju statusu un pārejām" Jāņa Skredeļa piedāvātajā redakcijā un LFF Disciplinārajā reglamentā iekļauts papildus punkts. Tie visi ir saistīti ar kompensācijām par spēlētāju pārējām jauniešiem līdz 18 gadu vecumam.

LFF valde atlika jautājuma izskatīšanu par laukumiem, stadioniem Latvijā un nolikumu par LFF laukumu komiteju uz nākamo sēdi. Tāpat valde konceptuāli atbalstīja Gunta Indriksona ieceri pārcelt Skonto halli uz Daugavpili, ja Rīgā, Ķeizarmežā tiek uzbūvēta jauna halle ar skatītāju tribīnēm.

LFF valde apstiprināja LFF klubu licencēšanas Pirmās instances un Apelācijas instances sastāvu. Apstiprināja FK Rīga pārreģistrāciju no biedrības uz SIA, kas veikta Latvijas Republikas likumos noteiktajā kārtībā, pārņemot visas iepriekšējās biedrības saistības, tiesības un pienākumus.

Nākamā LFF valdes sēdi notiks šā gada 22. aprīlī.

Izmantotie resursi:
www.lff.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-05 10:07, pirms 17 gadiem
Reāli ieguvēji no šim izmaiņām būs mazie klubi,kurus regulāri apzaga bez kompensācijām.Smieklīgākais,ka to visu ievārīja JCS,kuram šoreiz"azveda"" veselu komandu.Paši visus gadus regulāri zaga citiem, tagad ilgtermiņā Skonto finansiāli zaudēs mazie iegūs.Redzēsim kā JCS pildīs jauno kārtību.