Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Defo tiek iekļauts sastāvā

Defo tiek iekļauts sastāvā
Defo (#18) spēlē pret Izraēlas komandu
Foto: SCANPIX SWEDEN

Ir kļuvis zināms, ka Anglijas futbola izlases galvenais treneris Fabio Kapello pārbaudes spēlei pret Šveices izlasi sastāvā ir iekļāvis "Portsmouth" kluba jaunieguvumu Džermeinu Defo.

Atgādināsim, ka Anglijas izlases uzbrucējs Defo pavisam nesen ar ''Portsmouth'' parakstīja ilgtermiņa līgumu, tādējādi, pārtraucot četrarpus gadu ilgu saistību ar ''Hotspur'' komandu.

Sākotnēji Anglijas izlases sastāvā tika iekļauts Anglijas Premjerlīgas kluba ''Aston Villa'' komandas spēlētājs Gabriels Agbonlahors, taču pēc viņa savainojuma Kapello uz izlasi izsauca Defo.
''Es labprāt viņam atļautu spēlēt izlases sastāvā, ja viņam atļautu veselība,'' iesāk ''Aston Villa'' komandas galvenais treneris Martins O`Nīls. ''Tas būtu patīkami, ja viņš varētu piedalīties tajā spēlē.'' Jāatzīmē, ka Ahileja cīpslas savainojumu viņš guva sestdien spēlē pret ''Fulham'' vienību.

Lai arī Anglijas futbola asociācija galīgi vēl nav pateikusi, ka Agbonlahors minētajā draudzības spēlē nespēlēs, komandas ārsts uzskata, ka šis savainojums ir pietiekami nopietns, lai par futbolu uz kādu laiku varētu aizmirst. ''Ir skaidri zināms, ka viņa savienojums ir pietiekami nopietns.''

Defo Anglijas izlases sastāvā līdz šim ir aizvadījis 26 spēles, kuru laikā guvis trīs vārtus, bet Premjerlīgā viņš šogad guvis septiņus vārtus.

Izmantotie resursi:
www.bbc.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Raymz

  -1 [+] [-]

, 2008-02-04 10:18, pirms 17 gadiem
Raymz---> Tu loh.s esi?
Slēpts komentārs: exteam

  +1 [+] [-]

, 2008-02-04 14:31, pirms 17 gadiem
Prieks, ka Defo beidzot atradis klubu, kur tiks sastaavaa regulaari. Spurs protams ar ir laba komanda, bet tieshaam ir gruuti, ja tur ir četri augsta liimenja uzbruceeji (Kiins, Berbatovs, D. Bents un bija Defo).

Zeel, ka Agbonlahors tagad dabuja savainojumu, jo loti buutu gribeejies redzeet vinju izlases sastaavaa speeleejam. Sen jau paredzeeju, ka Gabriels jaanjem izlasee!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-04 16:18, pirms 17 gadiem
krč vienalga, kāds sastāvs Anglijai jāzaudē... ŠVEICE... Barnetta vai Frejam pa kādiem vārtiem...

  +2 [+] [-]

, 2008-02-04 16:55, pirms 17 gadiem
nu ja angļi pakāsīs,tad Kapello uzliks uz pannas