Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Liepājnieki mājās neviesmīlīgi

Andrejs Siliņš

Liepājā norisinājās „Ziemas kausa 2007” izcīņa 2000. gadā dzimušajiem un jaunākiem zēniem futbola. Par šā turnīra uzvarētājiem kļuva sporta kluba „Liepājas metalurgs” Leona Valinska jaunatnes futbola centra” 2. komanda finālā, apspēlējot pirmo.

„Ziemas kausa 2007” izcīņā startēja sešas komandas. Četras pārstāvēja kļuva sporta kluba „Liepājas metalurgs” Leona Valinska jaunatnes futbola centru”. Viesi šoreiz bija Rīgas FS „Daugava” un SSO „Ventspils OC” komandas.


Vispirms komandas sadalītas divās apakšgrupās noskaidroja kuras tad cīnīsies par 1, 3 un 5 vietu.

A. apakšgrupā „Liepājas metalurgs 1” (treneris J. Zuntners) uzvarēja savus gadu jaunākos kluba biedrus „Liepājas metalurgs 3” (treneris A. Ivanovs) ar 10:3, kā arī FS „Daugava” ar 1:0. Spēlē par otro vietu grupā rīdzinieki bija krietni pārāki par „Liepājas metalurgu 3” – 7:1.

B. apakšgrupā „Liepājas metalurgs 2” (treneris D. Kalašņikovs) ar 4:0 pieveica mūsu kluba vēl vienu gadu jaunāko zēnu komandu „Liepājas metalurgs 4” (treneris R. Pocjutis) un arī SSO „Ventspils OC” – 2:0. Savukārt ventspilnieki izrādījās spēcīgāki par „Liepājas metalurgu 4” – 1:0.

Spēlē par piekto vietu sacentās abas mūsu kluba 2001. gadā dzimušo zēnu komandas. Šoreiz labāki bija „Liepājas metalurgs 4” mazie futbolisti, kuri savus kluba biedrus uzvarēja ar 2:0. Spēlē par 3. vietu Rīgas FS „Daugava” prata uzvarēt SSO „Ventspils OC”. Finālā sacentās „Liepājas metalurgs 1” un „Liepājas metalurgs 2”. Spēles pamatlaiks beidzās neizšķirti – 0:0, bet pēcspēles soda sitienu sērijā uzvarēja otrā komanda – 2:1.

Par turnīra labāko vārtsargu atzina Vladislavu Fiļčenko, par labāko aizsargu Tomu Tavali, labāko uzbrucēju Viktoru Zemeli, bet par visa turnīra labāko spēlētāju kļuva Kristers Tobers (visi pārstāvēja „Liepājas metalurga” komandas).

Informāciju sagatavoja
SK "Liepājas metalurgs"
preses sekretārs
Harvejs Rudzītis

     [+] [-]

, 2007-12-03 23:54, pirms 17 gadiem
jocigi par turniru kur labi liepaja nospeleja uzrakstija a kur vini dabuja 3,4 vieta neraksta tas bija turnirs sfs ziema kaus,www.fcsfs.lv