Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Skoulzs atgriezīsies mēneša beigās

Skoulzs atgriezīsies mēneša beigās
Pols Skoulzs
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Manchester United'' komandas pussargs Pols Skoulzs ir uzsācis treniņus un gatavs atgriezties, lai palīdzētu savai komandai, jau šī mēneša beigās.

Komandas galvenais treneris Aleks Fergusons jau ir noguris no dažādām jaunu spēlētāju iegādes vai pārdošanas baumām, bet Skoulzs viņu ir iepriecinājis, jo pēc ilgas savainojuma ārstēšanas atkal ir atsācis treniņus.
Ceļgala muskuļu saišu operācijas dēļ, Skoulzs jau nav spēlējis gandrīz divus mēnešus, un šodienas treniņu ''United'' pussargs sācis ar vieglu skrējienu. ''Esmu jau sācis skriet,'' saka Skoulzs. ''Tagad pāris nedēļas man ir nopietni jātrenējas, lai tad, kad atgriezīšos, es būtu savā labākajā sportiskajā formā. Kopš operācijas ir pagājis kāds laiks un tagad viss ir kārtībā. Ceru, ka spēšu atgriezties laukumā jau janvāra beigās vai februāra sākumā,'' optimistiski piebilda Skoulzs.

Atgādināsim, ka 33 gadus vecais Skoulzs ceļgala savainojumu guva pagājušā gada oktobrī, kad "United" aizvadīja treniņu pirms UEFA Čempionu līgas spēles pret Kijevas "Dynamo". ''Treniņa laikā es sajutu dīvainas sāpes ceļgala rajonā, taču turpināju treniņu. Pats trakākais notika tikai nākamajā dienā, kad, pārbaudot celi, ārsts pateica, ka man ir plīsušas ceļgala sānu muskuļa saites, un šāds savainojums nemaz bieži negadās,'' par savu savainojumu pastāstīja Skoulzs.

Šie nav bijuši viegli mēneši Skoulzam, jo viņam ne ļoti patika vērot savas komandas spēli no tribīnēm. ''Tas mani morāli sagrāva. Es redzēju visas spēles, bet man bija nedaudz garlaicīgi, jo es vienkārši sēdēju krēslā un skatījos kā mani komandas biedri cīnās. Viss, ko es tajā brīdī vēlējos, bija skriet laukumā un spēlēt, bet es zinu, ka jābūt pacietīgam un ar cerību uz drīzu izveseļošanos un spēlēšanu,'' atzina Skoulzs.

Izmantotie resursi:
www.manutd.com

  +1 [+] [-]

, 2008-01-03 21:32, pirms 17 gadiem
jo vecāks paliec, jo ilgāk jāatgūstas no traumām un pie tam vēl uz āru lien jaunībā gūtās... bet gan jau vēl redzēsim kādus labus un rezultatīvus tālsitienus šī spēlētāja izpildījumā...

  +4 [+] [-]

, 2008-01-03 21:51, pirms 17 gadiem
Jap .. Soulza vārti ārpus 16m ir kā saldais ēdien vērojot MU spēles
Slēpts komentārs: SUPORT_CHELSEA

  +3 [+] [-]

, 2008-01-03 22:34, pirms 17 gadiem
Raiens ir viens no MU dvēselēm!

  +6 [+] [-]

, 2008-01-03 22:45, pirms 17 gadiem
īstenībā, MU faniem un tiem, kas vnk grib uzzināt kas tur bija un ir kas, iesaku izlasīt R.Kīna grāmatu vai vismaz salasīt veco Sporta Avīžu fragmentus, kur bija šīs grāmatas tulkojumi! Giggs tiešām tagad ir palicis par MU īsteno vērtību, jo atnāca uz turieni kā izcils jaunais talants un talants jau nepazūt, pat ja tev ir 45 gadi, voooot!

  +1 [+] [-]

, 2008-01-03 23:23, pirms 17 gadiem
njā, Skolzs!!! vecis ar pautiem! baigi jau vajag viņu, žēl ka to traumu dabūja! tas tik MU pastiprinās

  +1 [+] [-]

, 2008-01-03 23:39, pirms 17 gadiem
rudais velns is back!!! veiksmi vinjam

  +3 [+] [-]

, 2008-01-03 23:46, pirms 17 gadiem
Suport_Chelsea - atkal tavs IQ te paspiideeja

  +3 [+] [-]

, 2008-01-03 23:54, pirms 17 gadiem
Njaa MU tas tikai naaks par labu dabuut atpakal Skoulzu.Par Gigsu runaajot!!!Fantastisks speeleetaajs kurs joprojaam savos gados raada lielisku speeli,guust vaartus un izdara loti preciizas piespeeles.Respect...