Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Valderama izprovocē nekārtības

Kādreiz pazīstamais Kolumbijas futbola izlases spēlētājs Karloss Valderama, kurš šobrīd strādā par treneri, ar savu darbību vietējā čempionāta spēlē izprovocējis uz masu nekārtībām līdzjutējus.

Bijušais Kolumbijas izlases kapteinis tika noraidīts no rezervistu soliņa pēc tam, kad izskrēja laukumā un spēles galvenā tiesneša acu priekšā pavicināja 50 000 peso (apmēram 25 ASV dolāri) naudas banknoti. Tieši šī Valderamas darbība arī izraisīja dažādas agresivitātes izpausmes. Līdzjutēji savu neapmierinātību ar tiesneša darbībām izrādīja uz policistiem.

Vairāki simti Kolumbijas līdzjutēju guva dažāda smaguma ievainojumus "Metropolitan" stadionā, kur savā starpā tikās "Atletico Junior", kurā par galvenā trenera asistentu strādā arī Valderama, un "America Colombia" komandas. "Atletico" šajā mačā zaudēja ar 1:3.

"Ne mirkli nenožēloju to, ko izdarīju. Kāpēc? Tikai tāpēc, ka mūsu komandu laukumā burtiski nogalināja. Turklāt savā stadionā. Tas bija bezkaunīgi. Pēc kādiem principiem tad lai es vados?" emocionāls bija Valderama.

"Tiesnesim pēc spēles pateicu, ka viņš ir zaglis, kurš mani apzadzis," piebilda ekstravagantais Valderama.

Izmantotie resursi:
www.eurosport.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-11-02 20:02, pirms 17 gadiem
Forsha bilde , hmm 50 000 peso saakumaa likaas, ka reaals zhuuksnis, bet nu 25 ASV dolāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja