Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

''Bolton'' plāno izteikt piedāvājumu Saviolam

''Bolton'' plāno izteikt piedāvājumu Saviolam
Saviola (pa kreisi) cīņā ar
''Lokomotiv Moscow'' spēlētāju
Foto: ITAR-TASS

Kā ziņo laikraksts ''Sport.es'', Anglijas Premjerlīgas futbola klubs ''Bolton Wanderers'' izrāda nopietnu interesi par Spānijas futbola kluba ''Real Madrid'' argentīniešu uzbrucēju Havjeru Saviolu.

Tiek runāts, ka ''Bolton'' kluba uzbrucējs Nikolā Anelka varētu atstāt klubu, un Saviola, kurš Madridē ir tikai tāls rezervists, varētu aizstāt francūzieti. Ja tomēr Anelka paliks ''Bolton'' komandas sastāvā arī turpmāk, tad angļu kluba vadība, neskatoties ne uz ko, mēģinās savā īpašumā iegūt Argentīnas izlases uzbrucēju, tādējādi izvedojot ļoti bīstamu uzbrukuma pāri.

Laiks rādīs vai Saviola piekritīs ''Bolton'' kluba piedāvājumam, taču jau klīst baumas, ka izredzes palikt Madridē trusim (tā viņu iesaukuši fani – aut.piez.) ir ļoti vājas, jo ''Real'' komandas galvenais treneris Bernds Šusters priekšroku labāk dod Van Nīstelrojam, Raulam un tagad lielāku spēles laiku atvēlot arī Baptistam.
Šosezon ''Real'' kluba sastāvā argentīnietis ir piedalījies tikai trīs spēlēs un divās spēlēs nācis laukumā uz maiņu, gūstot vienus vārtus.

Atgādināsim, ka 2007. gadā Saviola Madrides klubam pievienojās no sīvākajiem konkurentiem ''Barcelona''. 26 gadus vecais argentīnietis ir spēlējis arī tādos klubos kā ''River Plate'', ''Monaco'' un ''Sevilla''. Argentīnas izlases sastāvā Saviola ir aizvadījis 40 spēles, gūstot 11 vārtus.

Izmantotie resursi:
www.goal.com

  +1 [+] [-]

, 2008-01-02 20:42, pirms 17 gadiem
Istenibaa labs variants, jo Madride Saviolam nav tas kas vajadzigs!!

Kas par uzbrukumu: ANELKA un SAVIOLA!!!:*:&:^)

  -4 [+] [-]

, 2008-01-02 21:09, pirms 17 gadiem
:*
Slēpts komentārs: d-man

  +3 [+] [-]

, 2008-01-02 21:18, pirms 17 gadiem
Boltona atrodas 16 vietaa esot TIKAI punktu priekshaa Wigan kas ir 18 vietaa (vietaa kas sniedz iespeeju iemeegjinaat speekus Coca Cola Championship kopaa veel ar divaam komandaam t.i 19 un peedeejaas vietas ieguveejaam ieksh EPL),un taadas klases speeletaajs kaa Anelka nebuutu prieciigs speeleet vienu liigu zemaak.taatad visticamaakais ka vinjsh Boltonu pametiis shomeenes,tikai nav veel skaidri zinaams uz kurieni.taapat arii Berbatovs kas veeleetos speeleet kaadaa augstaakaa klubaa.
nu ja Saviola vairs neveelaas sildiit RM solinju tad nekas cits vinjam neatliks kaa paarcelties uz Boltonu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja