Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Anelka labprāt pievienotos ''Chelsea''

Anelka labprāt pievienotos ''Chelsea''
Nikolā Anelka
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Bolton'' uzbrucējs Nikolā Anelka, franču futbola laikraksta ''L'Equipe'' intervijā atzinis, ka labprāt spēlētu tādā lielā klubā kā ''Chelsea''.

Jau ilgi pirms janvāra transfēru perioda tika runāts par to, kur spēlēs Anelka, jo daudzi klubi bija un joprojām ir ļoti ieinteresēti viņa pakalpojumos. Arī Angljias Premjerlīgas klubs ''Chelsea'' neslēpa savus nodomus, ka vēlas iegādāties augstas klases uzbrucēju un komandas galvenais treneris Avrams Grants ir izteicies, ka labprāt redzētu šo futbolistu savas komandas rindās.


''Par visām niansēm runās mans aģents un abu klubu vadības. Vienu es varu pateikt noteikti – es gribu spēlēt Čempionu līgā, bet, kamēr līgums ne ar vienu nav parakstīts un citas komandas kreklu mugurā neesmu vilcis, tikmēr nekas nav noticis,'' atzina Anelka.


28 gadus vecais uzbrucējs nav arī noliedzis vēlmi spēlēt citā Premjerlīgas klubā ''Manchester City'', jo viņš ir liels šīs komandas galvenā trenera Svena Jorana Eriksona fans un spēles taktikas piekritējs. ''Es gribētu spēlēt tādā prestižā klubā kā ''Manchester City'' tagad, kad viņu vada Eriksons. Es jau gandrīz pievienojos viņa vadītajai komandai 1999. gadā, kad Eriksons trenēja ''Lazio'','' atklāja francūzis. ''Ja es palikšu ''Bolton'', tad tam tā būs jābūt un tas nebūs sods priekš manis,'' piebilda Anelka.


Pašlaik Anglijas Premjerlīgā Anelka dala trešo vietu rezultatīvo spēlētāju sarakstā ar desmit gūtajiem vārtiem.


Izmantotie resursi:

www.skysports.com

  +1 [+] [-]

, 2008-01-02 22:21, pirms 17 gadiem
Sagandēs savu karjeru, jo uzbrucēju ''Chelsea'' ir čupām...
Slēpts komentārs: Ronnie O`Sullivan

  +1 [+] [-]

, 2008-01-02 22:47, pirms 17 gadiem
Vēl jo vairāk pastiprinās baumas par Drogba un Milānu... Vēlu veiksmi Anelkam nenogrimt pie Chel$kiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-01-02 23:35, pirms 17 gadiem
NU ja Chelsea grib Anelku, tad viniem jaatdod Sheva kadam Italju klubam!

Es ari vinu labprat redzetu M. City rindas, bet ja noklus Chelsea rindas tad atliek vien notureties sava limeni!! Galvenais, lai turaas!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja