Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Vengers: "Šis bija liels pārbaudījums"

Andrejs Siliņš

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Arsenal" galvenais treneris pēc uzvaras pār "Aston Villa" atzina, ka ir apmierināts ar parādīto sniegumu.

"Domāju, ka pirmais puslaiks bija lielisks," sacīja franču futbola speciālists. "Mēs bijām ātri un spēcīgi, tikmēr otrajā puslaikā kļuvām mierīgi un nosvērti, lai tiktu galā ar pretinieku spiedienu. Šis bija lielais eksāmens mums, jo nonācām zaudētājos, taču saņēmāmies un izcīnījām uzvaru. Vēlamies pēc iespējas ilgāk būt vadībā, esam laimīgi par to."

"Otrajā puslaikā mēs vienkārši dominējām laukumā," pēc spēles stāstīja "Aston Villa" galvenais treneris Martins O'Neils. ""Arsenal" ir ļoti laba komanda, taču šoreiz mēs bijām pelnījuši vismaz punktu. Parādījām lielisku raksturu, lielisku attieksmi, bet spēlētāji nenoticēja, ka varam uzvarēt šādā spēlē pret šādu pretinieku."

Izmantotie resursi:
www.bbc.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja