Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Labākie decembrī – Tatjana Varša un Pāvels Semjonovs

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Labākie decembrī – Tatjana Varša un Pāvels Semjonovs
#3 Tatjana Varša

Tāpat kā divos iepriekšējos mēnešos, arī decembrī Latvijas Florbola savienība noteica Hipolīzings Florbola čempionāta labākos spēlētājus – sporta ekipējuma kompānijas ASICS balvas ieguvējus. Sieviešu virslīgā par tādu atzīta "RSU/Salming" uzbrucēja Tatjana Varša, bet vīriešu virslīgā - "Jõgeva SK Tähe" florbolists Pāvels Semjonovs.

Ņemot vērā to, ka decembrī Zviedrijas pilsētā Vesterosā notika pasaules čempionāts florbolā sievietēm, kurā piedalījās arī Latvijas izlase, vietējā čempionātā komandas paspēja aizvadīt tikai pa vienu – divām spēlēm. Tatjana Varša piedalījās vienīgajā savas komandas "RSU/Salming" spēlē pret "Rīgas lauvas/LSPA" un palīdzēja izcīnīt uzvaru ar 7:3.

Īpašas atzinības vērts ir Tatjanas parādītas sniegums un cīņasspars pasaules čempionātā, kur viņa piedalījās visās piecās Latvijas valstsvienības spēlēs un guva piecus vārtus. Spēlēs pret Čehijas un Zviedrijas izlasēm Tatjana tika atzīta par labāko mūsu komandā.

Igaunijas pilsētas Jegevas komanda "Jõgeva SK Tähe", kas piedalās Latvijas Atklātajā florbola čempionātā, decembrī aizvadīja divas spēles, piedzīvojot divus zaudējumus. Papildlaikā ar 7:8 tika atzīts "Ķekavas" pārākums, bet vēl vienā saspringtā spēlē Igaunijas komanda tikai ar 5:6 piekāpās Cēsu "Lekringam". Pāvels Semjonovs, kurš ir Krievijas izlases florbolists, šajās spēlēs izcēlās ar septiņiem rezultativitātes punktiem – viņa kontā pieci vārti un divas piespēles.

Izmantotie resursi: floorball.lv

     [+] [-]

, 2010-01-05 13:17, pirms 14 gadiem
Kad intervija būs ??