Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"RTU/Inspecta" pārbrauc pāri igauņiem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"RTU/Inspecta" pārbrauc pāri igauņiem
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Vienā no Latvijas Atklātā florbola čempionāta vīriešu Virslīgas šodienas spēlēm čempioni - "RTU/Inspecta", Rīgas Olimpiskajā centrā uzņēma SK "Selver/Tahe" no Jogevas. Rīdzinieki neatstāja viesiem nekādas cerības uz labvēlīgu iznākumu, sagraujot tos ar 7:1.

Laukuma saimnieki, kuriem bija ievērojams teritoriālais pārākums, rezultātu palielināja ļoti plānveidīgi – pēc pirmā perioda 2:0, pēc otrā, - 4:0, trešā vidū – 6:0, bet, kad viesi Valērija Maslova personā guva savus goda vārtus, punktu spēlei ar precīzu metienu pielika Toms Rutkis – 7:1. Tā bija "RTU/Inspecta" astotā uzvara pēc kārtas, bet vienīgo zaudējumu čempioni piedzīvoja sezonas atklāšanas mačā pret Cēsu "Lekringu".

Pēc spēles portāls Sportacentrs.com sazinājās ar "RTU/Inspecta" treneri Andri Pīlupu, kurš pastāstīja, ka rīdzinieki šīm mačam bija gatavojušies ļoti nopietni, jo pretinieki tomēr ir "no stipro gala". Abas komandas spēlēja no aizsardzības, tādēļ varbūt salīdzinoši neliels ir metienu skaits. "RTU/Inspecta" nospēlēja ļoti disciplinēti, labi darbojās vārtsargs Andis Blinds, tāpēc panākums nekur neizpalika.

Florbola čempionāta vīriešu Virslīga, 30. oktobris

"RTU/Inspecta" – SK "Selver/Tahe" - 7:1 (2:0, 2:0, 3:1)

Metienu attiecība:
28:18 (11:7, 10:5, 7:6)
Rezultatīvākie:
"RTU/Inspecta" – Atis Blinds 3 (1+2), Kristians Lisovskis 3 (1+2), Ivi Preiss 2 (1+1), Ainārs Juškēvičs 2 (1+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums