Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Florbola čempionātā cīņa par vietu izslēgšanas spēlēs

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Florbola čempionātā cīņa par vietu izslēgšanas spēlēs
Valmieriešu uzbrukums noslēdzies ar gūtiem vārtiem

Pagājušajā nedēļā turpinājās Hipolīzings Florbola čempionāta spēles vīriešu un sieviešu virslīgās. Lielākā intriga šoreiz bija par to, kura vīru komandām – "Ulbroka" vai "Valmiera", uzvarēs savstarpējā mačā, lai pieteiktu savas pretenzijas uz pēdējo vakanci izslēgšanas spēļu turnīrā.

Abu turnīra pastarīšu – "Ulbrokas" un "Valmieras", spēle izvērtās gana sīva. Mača otrajā pusē valmieriešiem izdevās atspēlēt divu vārtu deficītu, spēles pamatlaiku noslēdzot neizšķirti – 4:4, bet pagarinājumā uzvaras vārtus "Valmieras" labā guva Māris Rozenbahs. Līdz ar to ulbrokieši šajā spēlē ieguva vienu punktu, bet valmierieši – divus. Turnīra tabulā abām komandām tagad ir pa 11 punktiem, tāpēc liela nozīme būs katrai atlikušajai spēlei.

Citās spēlēs "Rubene" viesos ar 8:7 arī tikai pagarinājumā pārspēja "Ķekavu", uzvarētāju rindās izcēlās spēlējošais treneris Jānis Inģists, kuram seši rezultativitātes punkti, to skaitā arī uzvaras vārti. FK "Rīga" diezgan negaidīti ar 7:11 piekāpās Stalbes "Pārgaujai", kura tādejādi pārtrauca savu septiņu pēc kārtas zaudēto spēļu sēriju. Uzvarētāju komandā pieci punkti Ivo Balodim, bet četri – Rolandam Jānelsiņam.

Pārliecinošas uzvaras svinēja divi no turnīra līderiem – Cēsu "Lekrings" ar 16:1 sagrāva "Lielvārdi" (astoņi punkti Andrim Malkavam), bet "RTU/Inspecta" ar 9:2 sakāva Liepājas "Kuršus" (septiņi punkti Aināra Juškēviča kontā). Krietni sīvāka cīņa notika Bauskā, kur Irlavas "Telms/Energokomplekss" tikai ar 7:6 pārspēja FK "Bauska" florbolistus.

Trīs spēles aizvadīja arī sieviešu virslīgas komandas, taču pārsteigumi šoreiz izpalika: Kocēnu "Rubene" ar 9:2 sagrāva "Valmiera/Vinda" meitenes, bet ar 5:1 uzvarēja "RSU Runway/Salming". Pirmajā mačā uzvarētāju rindās rezultatīvākā Evita Rudzīte (4 p.), bet otrajā – Linda Līce (3 p.). Vēl vienā spēlē "Ķekava" ar 11:1 sagrāva turnīra pastarītes – "Liepājas Universitāti". Ķekaviešu komandā ar rezultativitāti izcēlās Kristīne Ēvalde un Ieva Berga (pa trim punktiem).

Informāciju sagatavoja: Latvijas Florbola savienība

  +1 [+] [-]

, 2010-01-26 15:57, pirms 15 gadiem
Neliela kļūda, Juškēvičam 7 punkti spēlē!