Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Talsu NSS/Krauzers" un "Lekrings" sērijā izvirzās vadībā ar 2:0

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Talsu NSS/Krauzers" un "Lekrings" sērijā izvirzās vadībā ar 2:0
Sandijs Gabriels Siliņš (Talsu NSS/Krauzers). Foto: Annija Bogdanova

ELVI florbola līgas vīriešiem ceturtdaļfināla pirmajās divās spēlēs sava laukuma priekšrocību simtprocentīgi izmantojusi "Talsu NSS/Krauzers", kas arī šovakar savā laukumā uzvarēja komandu "Ķekava/RB&B" (4:3), sērijā izvirzoties vadībā ar 2:0. Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Sandijs Gabriels Siliņš, kurš atvairīja 24 no 27 pretinieku metieniem. Arī Cēsu "Lekrings" izvirzījusies vadībā ar 2:0, jo šovakar savā laukumā atkal izrādījās pārāka par komandu "Lielvārde/Fat Pipe". Šoreiz uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešami pēcspēles metieni, kuros pārāki bija cēsnieki, svinot uzvaru ar 3:2 un sērijā līdz četrām uzvarām panākot jau 2:0. Cēsu komandas vārtsargs Markuss Plūdums atvairīja visus četrus bullīšus, kā arī 26 no 28 pretinieku metieniem spēles un pagarinājuma laikā.

"Talsu NSS/Krauzers" vēlreiz uzvar ķekaviešus

Vakar turpat Talsos notikušajā spēlē mājinieki desmit minūtes pirms pamatlaika beigām bija iedzinējos ar 3:4, bet guva trīs vārtus pēc kārtas, galarezultātā svinot uzvaru ar 6:5 un sērijā līdz vienas komandas četriem panākumiem izvirzoties vadībā ar 1:0.

Arī šīsdienas mačā Talsu komandai uzvara prasīja pamatīgu piepūli. Sākumā gan tā nelikās, jo pirmo sešu minūšu laikā pēc Rūdolfa Niedrāja un Dilana Kronentāla vārtu guvumiem laukuma saimnieki izvirzījās vadībā ar 2:0. 13. minūtē ar golu atbildēja ķekavieši Reiņa Melgaiļa personā – 1:2. Pēc pirmā perioda talsiniekiem tomēr divu vārtu handikaps (3:1), jo 17. minūtē vārtus guva spēlējošais treneris Toms Akmeņlauks. Otrajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti – 32. minūtē ķekavietis Toms Ķeirāns izmantoja savas komandas skaitlisko pārsvaru – 2:3. 42. minūtē abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem – uz mājinieka Marisa Bergmaņa golu ar to pašu atbildēja ķekavietis Ralfs Sirmelis – 4:3. Atlikušajā laikā Ķekavas komanda darīja visu iespējamo, lai atņemtu talsiniekiem uzvaru, bet nespēja. "Talsu NSS/Krauzers" varēja svinēt panākumu ar 4:3, sērijā izvirzoties vadībā ar 2:0.

"Lekrings" pārspēj lielvārdiešus "bullīšos". Sērijā - 2:0

Jau vakar turpat Cēsīs notikušais šīs sērijas pirmais mačs parādīja, ka šajā duelī galvenā loma būs vārtsargiem. Cēsu komanda uzvarēja ar 3:1, turklāt trešos vārtus guva brīdī, kad viesi savu vārtsargu bija nomainījuši pret laukuma spēlētāju.

Arī šīsdienas mačā teju 800 līdzjutēji ar vārtu birumu netika lutināti. 13. minūtē "Lielvārde/Fat Pipe" izmantoja savu skaitlisko vairākumu, izvirzoties vadībā ar 1:0. Gols Oskara Tūtāna kontā. Pirmajā trešdaļā vārtu guvumi vairs netika fiksēti, tāpat arī otrajā. 47. minūtē cēsnieks Miķelis Koknesis Roops atjaunoja neizšķirtu (1:1), bet jau nākamajā minūtē viņa komandas biedrs Artūrs Jurševskis mājiniekus izvirzīja vadībā ar 2:1. Viesiem vajadzēja mazāk par 20 sekundēm, lai ar vārtu guvumu izceltos Armands Savins. Pēc viņa metiena rezultāts atkal kļuva neizšķirts – 2:2. Ar tādu rezultātu noslēdzās pamatlaiks, arī pagarinājumā vārti netika gūti. Pēcspēles metienos nevienam lielvārdietim neizdevās pārspēt Cēsu komandas vārtsargu Markusu Plūdumu, toties savas iespējas realizēja cēsnieki Bruno Beķeris un Edgars Puriņš, nodrošinot "Lekringam" uzvaru šajā mačā ar 3:2 un vadību sērijā ar 2:0.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma vārtsargs Markuss Plūdums, kurš tika galā ar 26 no 28 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 2 (1+1) punktiem bija Artūrs Jurševskis. Par labāko starp lielvārdiešiem atzina otro vārtu autoru Armandu Savinu. Sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām "Lekrings" izvirzījusies vadībā ar 2:0. Sērija turpināsies Lielvārdes sporta centrā, kur abas komandas mērosies spēkiem 1. un 2. martā.

"Lekrings" (3.) – "Lielvārde/Fat Pipe" (6.) 3:2 PS (0:1; 0:0, 2:1, 0:0, 1:0), sērijā: 2:0
Metienu attiecība:
22:28 (4:8, 6:8, 9:11, 3:1)
Rezultatīvākie:
"Lekrings" – Artūrs Jurševskis 2 (1+1), Miķelis Koknesis Roops 1 (1+0), Rūdolfs Dāvis Maklers 1 (0+1).
"Lielvārde/Fat Pipe" – Armands Savins 1 (1+0), Oskars Tūtāns 1 (1+0), Rūdis Žukelis 1 (0+1), Ralfs Fricsons 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2024-02-25 20:04, pirms 2 mēnešiem
Talsiem Ķekavā vismaz viena uzvara jāizkapā.