Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Finišējis ELVI florbola līgas regulārais turnīrs

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Finišējis ELVI florbola līgas regulārais turnīrs
Kocēnu "Rubene". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien ar piecām spēlēm, kas sākās vienlaikus, noslēdzās ELVI florbola līgas vīriešiem regulārais turnīrs. Cēsu "Lekrings" ar 7:3 uzvarēja komandu "Irlava/Avant", "Talsu NSS/Krauzers" ar 12:4 sagrāva Liepājas "Kuršus", "Apelsīns/Oxdog Ulbroka" ar 8:6 pārspēja "Valmieru", "Ķekava" ar 5:3 pieveica "Bausku", bet Kocēnu "Rubene" ar 10:5 sakāva "Lielvārdi/Fat Pipe".

"Rubene" sakauj "Lielvārdi/Fat Pipe" un finišē 6. vietā

Turnīra tabulas 6. vietu ieņēma Kocēnu "Rubene", kas šodien viesos ar 10:5 uzvarēja pašreizējo čempioni "Lielvārde/Fat Pipe". Jau pirmā perioda laikā pēc Jura Zilberta viena un Ata Stepāna diviem precīziem metieniem vadībā ar 3:0 izvirzījās kocēnieši. Līdz pirmajam pārtraukumam ar vārtu guvumu atbildēja lielvārdietis Juris Sandis Jēgers – 1:3. Otrās trešdaļas laikā rezultāts kļuva 6:3, bet visā spēlē "Rubene" bija pārāka ar 10:5. Kocēnieši turnīra tabulā apsteidza lielvārdiešus un ceturtdaļfināla tās pretiniece būs FBK "Valmiera", bet "Lielvārde/Fat Pipe" spēkosies ar ulbrokiešiem.

Par šī mača labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Juri Zilbertu, kurš izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Viņa komandas biedram Reinim Mirkšam 4 (1+3) punkti, Atim Stepānam 3 (2+1) punkti, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Dāvis Zēmelis un Kristers Babris. Labākā spēlētāja balvu Lielvārdes komandā saņēma Juris Sandis Jēgers, kurš ar 4 (3+1) punktiem bija rezultatīvākais, Rūdim Žukelim 3 (1+2) punkti.

"Lielvārde/Fat Pipe" - "Rubene" 5:10 (1:3, 2:3, 2:4)
Metienu attiecība:
31:29 (9:11; 9:7, 13:11)
Rezultatīvākie:
"Lielvārde/Fat Pipe" – Juris Sandis Jēgers 4 (3+1), Rūdis Žukelis 3 (1+2), Uldis Dūniņš 1 (1+0), Niks Blumfelds 1 (0+1), Oskars Tūtāns 1 (0+1).
"Rubene" – Reinis Mirkšs 4 (1+3), Atis Stepāns 3 (2+1), Dāvis Zēmelis 2 (1+1), Kristers Babris 2 (1+1), Andris Jēkabsons 1 (1+0), Ivo Balodis 1 (1+0), Markuss Dumpis 1 (1+0), Matīss Celms 1 (1+0), Juris Zilberts 1 (1+0), Arnijs Kuratņiks 1 (0+1), Ingars Matisons 1 (0+1), Jēkabs Keišs 1 (0+1).

"Ķekava" pieveic "Bausku" un ieņem 5. vietu

"Ķekava" šodien uz Bausku devās pēc uzvaras, jo panākuma gadījumā vēl varēja uzlabot savu vietu turnīra tabulā. Uzdevums tika izpildīts, tomēr viegli tas nebija. Pēc pirmā perioda vadībā ar 1:0 atradās "Bauska", kuras rindās ar vārtu guvumu bija izcēlies Felikss Žieds. Otrā perioda pirmajā pusē vadībā ar 2:1 jau izvirzījās ķekavieši, kuru labā pa golam iemeta Edgars Freimanis un Ernests Ronis. Pirms pēdējās trešdaļas rezultāts gan bija neizšķirts – 3:3. Atlikušajā laikā divus vārtus guva viesi un "Ķekava" varēja svinēt svarīgu uzvaru ar 5:3. Ķekavieši turnīra tabulā pakāpās uz 5. vietu, izslēgšanas spēlēs viņu pretiniece būs komanda "Talsu NSS/Krauzers". "Bauska" ierindojās 11. vietā un sezonu ir jau noslēgusi.

Ulbrokieši viesos uzvar "Valmieru"

Pirms Ulbrokas un Valmieras komandu dueļa, kas notika Vidzemes Olimpiskajā centrā, abām vienībām turnīra tabulā bija pa 45 punktiem, tāda uzvarētāji varētu finišēt 2. vietā, bet zaudētāji – 3. vietā. Pirmā perioda laikā vadībā ar 2:0 izvirzījās ulbrokieši, kuru labā pa golam iemeta Rolands Kovaļevskis un Valters Lapiņš. Spēles vidū vadībā ar 3:2 jau atradās "Valmiera", kuras sastāvā ar vārtu guvumiem izcēlās Ričards Eglītis, Mārtiņš Broks un Patriks Brieže. Pirms pēdējā perioda minimāls pārsvars atkal bija Ulbrokas komandai – 5:4. Pēdējās trešdaļas sākumā viesi guva vēl trīs vārtus (8:4), bet atlikušajā laikā ulbrokieši savu pārsvaru nosargāja, svinot uzvaru ar 8:6. Ulbrokas komanda ierindojās 2. vietā, bet ceturtdaļfinālā tās pretiniece būs "Lielvārde/Fat Pipe". "Valmiera" finišēja trešajā pozīcijā un spēkosies ar Kocēnu "Rubeni".

Kurzemes derbijā "Talsu NSS/Krauzers" sakauj Liepājas "Kuršus"

"Talsu NSS/Krazuers", kas jau iepriekš bija sev nodrošinājusi 4. vietu, šodien savā laukumā uzņēma Liepājas komandu "Kurši", kas izslēgšanas spēlēm šosezon nekvalificējās. Pirmajā periodā tika gūti tikai vieni vārti – 1:0, 11. minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Andris Blumbahs. Toties otrajā trešdaļā talsenieki iemeta vēl septiņus golus (8:0), atbildēdami uz jautājumu par šī mača uzvarētājiem. Tikai perioda pēdējā minūtē pie vārtu guvuma beidzot tika arī liepājnieki Toma Peniķa personā – 1:8. Pēdējā periodā "Talsu NSS/Krauzers" iemeta vēl četrus golus un varēja svinēt uzvaru ar 12:4. "Talsu NSS/Krauzers" ceturtdaļfinālā tiksies ar "Ķekavu", bet Liepājas komandai "Kurši", kas ieņēma 10. vietu, šī sezona ir noslēgusies.

Cēsu "Lekrings" turnīru noslēdz ar uzvaru pār "Irlava/Avant"

"Lekrings", būdama jau regulārā turnīra uzvarētājas godā, šodien Cēsīs uzņēma "Irlavu/Avant". Pirmajā periodā fiksēts tikai viens vārtu guvums – 14 sekundes pirms pārtraukuma mērķi sasniedza cēsnieka Jorena Malkava raidījums (1:0). Otrās trešdaļas sākumā irlavnieks Kristaps Kazlovskis atjaunoja neizšķirtu (1:1), tomēr jau drīz laukuma saimnieki guva trīs vārtus pēc kārtas (4:1). Pēc otrā perioda Cēsu komandai bija divu vārtu pārsvars (4:2), bet galarezultātā "Lekrings" varēja svinēt gana pārliecinošu panākumu ar 7:3. Ņemot vērā, ka "Irlava/Avant" ierindojās 8. vietā, izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā savā starpā tiksies tieši Cēsu un Irlavas komandas.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...