Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Lielais florbols šodien Bauskā un Rīgā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Lielais florbols šodien Bauskā un Rīgā
Foto: Ritvars Raits

Latvijas Florbola čempionāta kalendārā šodien paredzētas divas vīriešu Virslīgas spēles.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 18.00 FK "Bauska" – "Ķekava" (sporta namā "Mēmele", Bauskā)
FK "Bauska" no līdz šim aizvadītajiem septiņiem mačiem tikai vienu spēlēja savā laukumā. Baušķeniekiem ir trīs uzvaras un tikai 10. vieta turnīra tabulā. Ķekaviešiem par vienu panākumu vairāk un 6. vieta. "Bauskas" rindās rezultatīvākie ir Ģirts Laugalis ar 21 punktu un Pēteris Zeltiņš ar 19 punktiem. Ķekaviešu labā 16 punktus guvis komandas kapteinis Gunārs Klēģers, bet pa 15 – Ēriks Akulovs un Alvis Dāle. Vārtsargu statistikas sarakstā krietni augstāk ir Ivars Dišereits (Ķekava), kuram 88,10 % atvairītu metienu, kamēr "Bauskas" vārtuvīram Elvim Holstam tikai 72,99 % un visvairāk ielaisto vārtu – 57. Holstam gan arī divas rezultatīvas piespēles. "Ķekava" šosezon izpildījusi visvairāk metienu pa pretinieku vārtiem – 369, bet realizācijas labāka baušķeniekiem – 21,6 % : 17,6 %. Ar 65 gūtajiem vārtiem ķekavieši ir otrie rezultatīvākie turnīrā.

Pulksten 19.00 "RTU/Inspecta" - "Valmiera" (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā)
Patreizējā čempione "RTU/Inspecta" astoņās spēlēs piedzīvojusi divus zaudējumus (pret "Lekringu" un "Lielvārdi") un turnīra tabulā ieņem 2. vietu. Valmierieši pēc atgriešanās Virslīgā uzņēmušies pastarīšu lomu – astoņās spēlēs iegūti četri punkti (uzvarēta tikai "Rubene") un 13 komandu konkurencē priekšpēdējā vieta. Rīgas komandas rindās kā jau ierasts, rezultatīvākie ir Atis Blinds ar 29 un Ainārs Juškēvičs ar 27 punktiem. "Valmieras" sastāvā visvairāk punktu guvis Gatis Liepiņš – 14. Vārtsargu konkurencē labākais ir rīdzinieks Edgars Gailītis – 95,65 % atvairītu metienu. Valmierietim Jānim Sīkam 80,99 %. "RTU/Inspecta" ir vismazāk ielaisto vārtu (29) un vislabākā vārtu attiecība (+31). Arī rīdziniekiem šī būs tikai otrā spēle šajā turnīrā, ko viņi aizvadīs savā laukumā.

Izmantotie resursi:
floorball.lv