Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Artis Malkavs beidz spēlētāja karjeru

Krišs Upenieks

Artis Malkavs beidz spēlētāja karjeru
Artis Malkavs
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Pēc zaudējuma Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas finālsērijas piektajā spēlē, kas nozīmēja neveiksmi arī sērijas summā, par spēlētāja karjeras beigšanu paziņojis Cēsu komandas "Lekrings" uzbrucējs Artis Malkavs.

Nesen nosvinējis savu 40. dzimšanas dienu, Malkavs noteikti cerēja, ka karjerai izdosies pielikt "zelta punktu", izcīnot čempiona titulu otro gadu pēc kārtas, kas summā viņam būtu jau piektais garajā karjerā. Florbolu Artis tiešām spēlējis ilgi, jo viņš ir viens no tikai diviem florbolistiem šā gada čempionātā, kurš spēlēja Latvijas čempionāta pirmajā sezonā vēl tālajā 1994. gadā.

Pirmajās sezonās viņš neapšaubāmi bija viens no komandas līderiem, pārliecinoši izcīnot vietu arī Latvijas izlases rindās. Pēdējos gados Artis vairs nebija tik rezultatīvs, taču tik un tā spēlēja nozīmīgu lomu "Lekringa" panākumos.

Tā vien šķiet, ka šīs sezonas izslēgšanas spēlēs Artis bija ieguvis nu jau kārtējo jaunību, ko novērtēja arī otra finālista - komandas "RTU/Inspecta" galvenais treneris Gints Bikars, nosaucot Malkavu par cēsnieku vadošo spēlētāju. Interesanti, ka tieši Bikara vadībā Artis kļuva par trīskārtēju valsts čempionu, bet šosezon šis treneris viņam "aizlika kāju priekšā".

Lai vai kā, nākamajā sezonā cēsnieku formā vairs neredzēsim pieredzējušo spēlētāju ar 17. numuru komandā. Novēlam Artim visu to labāko, lai piepildītu visas nākotnes ieceres!

Izmantotie resursi:
skcesis.lv

  +2 [+] [-]

, 2010-04-22 23:30, pirms 14 gadiem
Respect

  +8 [+] [-]

, 2010-04-22 23:47, pirms 14 gadiem
javelk augšā forma pie griestiem

  +4 [+] [-]

, 2010-04-23 09:57, pirms 14 gadiem
kenijs rakstīja: javelk augšā forma pie griestiem
ar visu Malkavu!

  -4 [+] [-]

, 2010-04-23 10:10, pirms 14 gadiem
"Pēc zaudējuma Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas finālsērijas piektajā spēlē, kas nozīmēja neveiksmi arī sērijas summā, par spēlētāja karjeras beigšanu paziņojis Cēsu komandas "Lekrings" uzbrucējs Artis Malkavs."

Autoram: Es nedomaju ka zaudejums ir tas iemesls, kapec Artis beidz savu spožo karjeru. Un ceru ka pa vasaru atputisies un turpinas spelet.

     [+] [-]

, 2010-04-23 11:14, pirms 14 gadiem
AntiExperts rakstīja: "Pēc zaudējuma Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas finālsērijas piektajā spēlē, kas nozīmēja neveiksmi arī sērijas summā, par spēlētāja karjeras beigšanu paziņojis Cēsu komandas "Lekrings" uzbrucējs Artis Malkavs."


Autoram: Es nedomaju ka zaudejums ir tas iemesls, kapec Artis beidz savu spožo karjeru. Un ceru ka pa vasaru atputisies un turpinas spelet.
tur jau nemaz naw taa rakstiits

  +1 [+] [-]

, 2010-04-23 18:37, pirms 14 gadiem
Cepuri nost vina prieksa, ka vins kapaja sawa vecuma, citiem butu ko pamacities.

Tagad Arca vares hoki but varociks cesim.