Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Koovee" kļūst arvien latviskāka – uz Somiju arī Griezītis un Darša

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

"Koovee" kļūst arvien latviskāka – uz Somiju arī Griezītis un Darša
Gustavs Griezītis (#20)
Foto: Floorball.lv

Somijas florbola klubs "Koovee", kurā pēdējos gados spēlējuši vairāki Latvijas vīriešu izlases florbolisti, turpina piesaistīt savām rindām mūsu florbolistus. Kļuvis zināms, ka nākamajā sezonā tur spēlēs talantīgais Gustavs Griezītis, kā arī pieredzējusī Zane Darša.

Pēdējos gados "Koovee" vīriešu komanda ar Latvijas izlases galveno treneri Arto Rīhemeki nekā nespēj atgriezties valsts spēcīgākajā līgā, arī nākamajā sezonā turpinot spēlēt pēc spēka otrajā stiprākajā turnīrā jeb Divari. Zināms, ka komandu atstājis tās līderis Pēteris Trekše, kurš pārcēlies līmeni augstāk. Tāpat prom devies Ralfs Orste, kurš atgriezīsies dzimtenē, lai pievienotos "Ķekavai'. Taču latviešu skaits mazāks nekļūs – joprojām komandā spēlēs Rolands Kovaļevskis. No spēcīgākās līgas kluba "LaSB" uz "Koovee" pārnācis Latvijas izlases aizsargs Jānis Ragovskis. Jau pirms kāda laika parādījās ziņas, ka šajā komandā karjeru turpinās Latvijas izlases uzbrucējs Krišjānis Tiltiņš, kurš uz Somiju pārceļas no valsts čempionvienības "Lekringa". Tagad kļuvis zināms, ka vēl viens izlases kandidāts Gustavs Griezītis no Liepājas "Kuršiem" arī karjeru turpinās "Koovee".

Ja pēdējā laikā ierasta bija gana kupla latviešu pārstāvniecība "Koovee" vīriešu vienības sastāvā, tad jaunajā sezonā būs iemesls pasekot arī dāmu komandai, kas, atšķirībā no kungiem, spēlē stiprāko sabiedrībā jeb F-liiga. Pirms kāda laika parādījās ziņas, ka uz "Koovee" pārceļas talantīgā Simona Grāpēna, bet tagad zināms, ka arī viņas komandas biedrene pēdējo gadu nemainīgajā Latvijas čempionvienībā "Rubene" Zane Darša jaunajā sezonā dodas uz Somiju.

     [+] [-]

, 2022-06-21 14:23, pirms 2 gadiem
Autors tikko pamodies