Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

“Ķekava” maina treneri un piesaista izlases aizsargu

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

“Ķekava” maina treneri un piesaista izlases aizsargu
Klāvs Ozoliņš
Foto: Floorball.lv

Elvi vīriešu florbola virslīgas čempionāta pusfinālu šajā sezonā nespēja sasniegt titulētā “Ķekavas” komanda, kas ceturtdaļfināla izšķirošajā septītajā spēlē piekāpās Talsu komandai. Kļuvis zināms, ka komandu nākamajā sezonā vadīs Klāvs Ozoliņš, bet spēlētāju rindas papildinās Ralfs Orste.

Pēdējās sezonās Ķekavas komandas galvenā trenera pienākumus pildīja bijušais Latvijas izlases vārtsargs Jānis Bramanis, kurš gan pats ik pa laikam izteicās, ka joprojām grib vēl arī uzspēlēt. Ņemot vērā, ka lielāko daļu aizvadītās sezonas komanda aizvadīja ar vienu vārtsargu, Bramanis čempionāta izskaņā savu sapni izsapņoja, atgriežoties vārtos, laukumā dodoties arī izšķirošajā spēlē par vietu pusfinālā. Spēle tika zaudēta un vairs nekad nebūs zināms kā viss noslēgtos, ja komandas galvenais treneris atrastos uz soliņa ar trenera dēlīti rokās, nevis ar vārtsarga ķiveri galvā laukuma vienā pusē.

Komanda ziņojusi, ka nākamajā sezonā galvenā trenera pienākumus pildīs bijušais kluba uzbrucējs Klāvs Ozoliņš, kurš savulaik tika uzskatīts par ļoti talantīgu un perspektīvu florbolistu, taču nopietns savainojums liedza savu potenciālu izmantot pilnībā. Ozoliņš septiņas sezonas pavadījis Somijā, kur uzkrājis trenera prasmes, vadot slavenā “Nokian KrP” jauniešu komandas. Attālināti viņš strādājis arī kā “Ķekava” komandas treneru konsultants. Tagad speciālists atgriezies dzimtenē, lai kļūtu par kluba galveno treneri.

Tāpat komandas sociālajos tīklos parādījusies informācija, ka pēc pavadītajām piecām sezonām Somijā, pārstāvot tādas vienības kā “Pelicans SB”, “LaSB” un “Koovee”, dzimtenē atgriezies aizsargs Ralfs Orste, lai pievienotos “Ķekavai”. Šo sezonu laikā florbolists ne tikai iekrājis pieredzi, spēlējot vienā no pasaules vadošajiem florbola čempionātiem Somijas F-liiga, bet arī izpelnījies Latvijas vīriešu valstsvienības treneru uzmanību, tiekot uz 2020. gada pasaules čempionātu, kas tika aizvadīts pērnā gada izskaņā.