Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Vīriešu virslīgā šodien četras spēles

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vīriešu virslīgā šodien četras spēles
"Rubene" šodien mēģinās revanšēties baušķeniekiem
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Hipolīzings Florbola čempionāta Vīriešu virslīgā šodien notiks četras spēles. Cīņas solās būt ļoti interesantas, jo lielākajā daļā no tām uzvarētāju prognozēt ir ļoti riskanti.

Pulksten 17 "Lielvārde" savā laukumā uzņems Stalbes "Pārgauju". Abu komandu šīs sezonas pirmajā tikšanās reizē lielvārdieši pretinieku laukumā dabūja sāpīgu pērienu, piedzīvojot sagrāvi ar 6:14. Nav izslēgts, ka šovakar notiks revanšs, pie tam ne tik daudz tāpēc, ka „Pārgaujas” sastāvā pašlaik nav pāris uzbrukuma līderu, cik tādēļ, ka "Lielvārdes" florbolisti sava jaunā trenera Ata Blinda vadībā ir gluži vai ieguvuši otro elpu – ceļu vairs negriež nevienam pretiniekam.

Pulksten 18 Bauskā vietējā florbola komanda uzņems Kocēnu "Rubeni". Arī šajā mačā nav izslēgts revanšs, jo septembrī baušķenieki saviem titulētajiem pretiniekiem spēja sagādāt zaudējumu ar 5:3, pie tam – "Rubenes" laukumā. Kā izskatās, Kocēnu komandas vājuma brīdis ir garām, bet 7. vieta, kuru tā pašlaik ieņem, nu nekādi neatbilst "Rubenes" potenciālam. Tiesa, arī FK "Bauska" noteikti gribēs pierādīt savu varēšanu, beidzot pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

Tajā pašā laikā Cēsīs vietējais "Lekrings" uzņems "Ķekavu". Abu komandu pirmajā tikšanas reizē cēsnieki gan uzvarēja bez īpašām problēmām (7:3), tomēr nedrīkst aizmirts par ķekaviešu cīņassparu – kā nekā viņi pat divreiz šosezon pieveikuši turnīra vicelīderus - "RTU/Inspecta", un tabulā tagad ieņem augsto 4. vietu ar cerībām iespraukties līderu trijniekā.

Pulksten 19 Valmieras Olimpiskajā centrā tiksies "Valmiera" un FK "Rīga". Valmieriešiem, kā jau turnīra pastarīšiem, nebūs viegli cīnīties ar "Rīgu", kura, lai pirms pēdējā spēlē svinētās uzvarās pār "Lielvārdi" bija piedzīvojusi trīs zaudējumus, turnīra tabulā atrodas 3. vietā. Abu komandu pirmajā savstarpējā mačā, kas notika septembrī, rīdzinieki uzvarēja ar 6:1. Nu ko, "Valmierai" ir uz ko tiekties – ja nu savā laukumā izdodas parādīt zobus?