Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Līdere ''Masters/Ulbroka'' sarūpē ''Rubenei'' kārtējo zaudējumu, talsenieki uzvar Lielvārdē

Līdere ''Masters/Ulbroka'' sarūpē ''Rubenei'' kārtējo zaudējumu, talsenieki uzvar Lielvārdē
Artūrs Narogs (#88) un Matīss Kristians Morozovs (#77) svin vārtu guvumu. Foto: FS Masters

''Elvi'' florbola līgā vīriešiem šovakar tika aizvadītas četras cīņas. Pie trim punktiem tika līgas līdere ''Masters/Ulbroka'', ''Ķekava'', Cēsu ''Lekrings'' un ''Talsu NSS/Krauzers''.

• Agrākajā duelī līgas līdere ''Masters/Ulbroka'' izbraukumā ar 9:3 apspēlēja pērnās sezonas finālisti Kocēnu ''Rubeni''. Ulbrociešiem šī bija ceturtā uzvara pēc kārtas, kamēr kocēniešiem otrais zaudējums divās spēlēs.

• Uzvarētāju rindās ar diviem vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Valters Lapiņš. 1+2 tikmēr iekrāja Andrejs Šķerbergs. ''Masters/Ulbroka'' dominēja, mača gaitā izpildot par 13 metieniem vairāk (31:18).

• Līderei uzvaru palīdzēja izcīnīt veiksmīgs spēles sākums. Pēc pirmā perioda uz tablo bija 4:0 viesu labā. Roberts Trepšs 40 minūtēs ielaida septiņas bumbiņas un tika nomainīts. Finālistei šoreiz vispār neizdevās izrādīt pretestību ulbrociešiem.

• Sezonas ievads ''Rubenei'' bijis smags. Astoņos mačos komanda tikusi vien pie trim uzvarām un balansē uz izslēgšanas spēļu zonas robežas, ieņemot septīto vietu.

''Ķekava'' tikmēr viesos ar 15:4 sagrāva ''Bausku'', sarūpējot mājiniekiem smagu zaudējumu 127 līdzjutēju priekšā.

• Ar piecām rezultatīvām piespēlēm mača gaitā atzīmējās viens no ''Ķekavas'' līderiem Klāvs Jansons. Ar trim precīziem metieniem jeb ''hat-trick'' un vienu rezultatīvu piespēli tikmēr izcēlās Toms Ķeirāns un Markuss Januševskis.

• Viesi izšķirošo izrāvienu veica otrajā trešdaļā. Pēc 20 nospēlētām minūtēm uz tablo bija vien 3:1, bet otrajā nogrieznī ''Ķekava'' guva astoņus, kamēr ielaida divus vārtus.

• Pašreizējā čempione Cēsu ''Lekrings'' ar 12:7 Ādažos pieveica pirmspēdējā vietā esošo FBK SĀC. Cēsu klubs mača pirmajā pusē atradās vadībā ar 4:0.

• No uzvarētājiem ar 2+2 izcēlās Toms Rīsmanis, kamēr pretējā frontē 1+3 iekrāja Dēvids Osītis.

• Cēsniekiem šis panākums ļāva pakāpties no sestās uz piekto pozīciju turnīra tabulā, nostumjot pozīciju zemāk ''Lielvārdi/FatPipe''.

• Arī ''Talsu NSS/Krauzers'' spēli iesāka ar 4:0 izrāvienu un izcīnīja uzvaru. Viesos ar 8:6 tika uzveikta ''Lielvārde/FatPipe''.

• Trīs golus jeb ''hat-trick'' guva Valters Kalnietis. 2+1 no talseniekiem Ralfa Poļa, bet 1+2 Toma Akmeņlauka kontā. Produktīvākais no mājiniekiem ar vienu vārtu guvumu un divām rezultatīvām piespēlēm bija Niks Blumfelds.

• ''Elvi'' florbola līga vīriešiem turpināsies jau trešdien, kad ''Lielvārde/FatPipe'' viesosies pie ''Irlavas'' florbolistiem. Spēles sākums plkst. 20:00.

''Elvi'' florbola līga šonedēļ

DatumsLaiksSpēleRezultātsNorises vieta
19.11.16:00Rubene - Masters/Ulbroka3:9Kocēnu sporta nams
18:00Bauska - Ķekava4:15Sporta centrs ''Mēmele''
18:00FBK SĀC - Lekrings7:12Ādažu sporta centrs
19:00Lielvārde/FatPipe - Talsu NSS/Krauzers6:8Lielvārdes sporta centrs

ELVI florbola līga vīriešiem

V.KomandaSp.UZ+/-Punkti
1.FS Masters/Ulbroka981+4723
2.FBK Valmiera871+2219
3.Talsu NSS/Krauzers853+2217
4.Ķekava963+1817
5.Lekrings853+915
6.Lielvārde/FatPipe853+813
7.Rubene835+811
8.Bauska835-319
9.Irlava826-128
10.FBK SĀC927-285
11.RTU/Rockets909-631

Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.