Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" uzvar Talsos un nopelna ceļazīmi uz izslēgšanas spēlēm

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekava" uzvar Talsos un nopelna ceļazīmi uz izslēgšanas spēlēm
"Ķekava". Foto: PPB Media

Dalību ELVI florbola līgas vīriešiem izslēgšanas spēlēs sev garantējusi "Ķekava", kas šovakar viesos ar 8:7 pagarinājumā pārspēja komandu "Talsu NSS/Krauzers". Izšķirošo vārtu guvums Renāta Degina kontā. Talsu komanda ar vienu nopelnīto punktu nodrošināja sev regulārajā turnīrā ceturto vietu. Citās spēlēs "Apelsīns/Oxdog Ulbroka" savā laukumā ar 14:4 uzvarēja Rīgas "RTU/Rockets", bet Cēsu "Lekrings" ar 8:3 pieveica "Bausku".

"Ķekavai", kas šovakar viesojās pie "Talsu NSS/Krauzers", lai kvalificētos izslēgšanas spēlēm, vajadzēja izcīnīt vismaz vienu punktu. Abu komandu pirmā apļa spēlē, kas pirms nepilna mēneša notika Ķekavā, ar 8:3 uzvarēja taklsenieki. Šīsdienas mača rezultātu jau 2. minūtē atklāja mājinieku spēlējošais treneris Artis Raitums – 1:0. 10. minūtē ar vārtu guvumu atbildēja ķekaviešu uzbrukuma līderis Klāvs Jansons (1:1), bet pēc pirmā perioda minimāls pārsvars (3:2) jau atkal bija Talsu komandai. Otrās trešdaļas laikā komandai "Talsu NSS/Krauzers" izdevās nosargāt savu pārsvaru (5:4), laukuma saimnieki vadībā atradās līdz 52. minūtei, kad Klāvs Jansons atjaunoja neizšķirtu rezultātu – 7:7, tā noslēdzās spēles pamatlaiks. Pagarinājuma 2. minūtē Klāvs Jansons piespēlēja Renātam Deginam, kurš raidīja bumbiņu Talsu komandas vārtos, nodrošinot "Ķekavai" uzvaru ar 8:7 un divus punktus turnīra tabulā.

Ulbrokiešiem uzvara pār pastarīti "RTU/Rockets"

Ulbrokas komanda, kas joprojām cer uz 2. vietu turnīra tabulā, šovakar savā laukumā uzņēma turnīra pastarīti "RTU/Rockets" (Rīga), ko pirmā apļa spēlē bija pieveikusi ar 14:4. Kā noskaidrojās atbildes mača gaitā, arī šī cīņa noslēdzās ar tieši tādu pašu rezultātu. Jau pirmās trešdaļas laikā mājinieki izvirzījās vadībā ar 5:0. Pa golam Ulbrokas labā iemeta Niks Ķuzulis, Daniels Jānis Anis, Kārlis Jānis Petrovskis, Rolands Kovaļevskis un Matīss Kristians Morozovs. Tikai pirms paša pārtraukuma pie vārtu guvuma tika arī rīdzinieki Mārtiņa Lapsiņa personā – 1:5. Otrās trešdaļas laikā laukuma saimnieki ieguva sešu vārtu pārsvaru (8:2), bet visā spēlē Ulbrokas komanda uzvarēja ar 14:4.

Cēsu "Lekrings" viegli tiek galā ar "Bausku"

Regulārā turnīra uzvarētāja "Lekrings" savā laukumā uzņēma "Bausku", ko pirmā apļa spēlē viesos uzvarēja ar 8:5. Atbildes spēlē pēc 20 aizvadītām minūtēm cēsniekiem bija tikai vienu vārtu pārsvars – 2:1. Laukuma saimnieku labā pa golam iemet Emīls Dzalbs un Kristiāns Miezītis, bet viesu sastāvā ar vārtu guvumu izcēlās Everts Jaunušauskis. Otrās trešdaļas laikā cēsnieki izvirzījās vadībā ar 5:2, bet galarezultātā "Lekrings" bija pārāka ar 8:3.

Turnīra tabula: ŠEIT

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...