Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Andersons: “Sadusmoja pirmssezonas prognozes par mūsu spēku”

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Andersons: “Sadusmoja pirmssezonas prognozes par mūsu spēku”
Klāvs Andersons
Foto: FBK SĀC

Jaunajā Elvi vīriešu florbola virslīgas sezonā debitējis FBK SĀC klubs, turklāt jau pirmajā mačā izdevās tikt pie panākuma savās mājās pār “Irlavu”. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina Klāvu Andersonu, kurš neliedza savu viedokli par aizvadīto spēli mūsu portālam.

“Ir prieks atgriezties tur, kur plānoju spēlēt jau vairākus gadus,” atzina Andersons, kurš spēlē atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli. Klāvs virslīgā pēdējo reizi spēlēja 2016./17. gada sezonā, kad pārstāvēja FK “Rīga” komandu. Ieskaitot aizvadīto spēli, viņam virslīgā izdevies tikt pie 30 (17+13) rezultativitātes punktiem.

“Šovasar ieguldīju gana daudz darba ārpus komandas treniņiem, tieši pie fiziskās sagatavotības, lai varētu pielāgoties tiem ātrumiem, kādi valda virslīgā. Čempionātu esam iesākuši ar uzvaru, tādēļ arī esmu tik priecīgs. Iespējams, tieši emocijas bija tas, kas mūs dzina uz priekšu, jo lielai daļai komandas spēlētāju tā bija debija stiprāko sabiedrībā un puišiem dega acis. Atmosfēra gan uz soliņa, gan ģērbtuvēs bija teicama. Pieredzējušākie spēlētāji palīdzēja jaunajiem un gājām tikai uz priekšu, atbalstot viens otru”

Spēlētājs bija iepazinies arī ar šo rindu autora izteiktajiem minējumiem par komandu iespējamajām vietām regulārās sezonas izskaņā, kur debitantiem tika atvēlēta pastarīšu loma: “Varbūt sadusmoja arī Tava prognoze pirms sezonas. Varbūt skanēs iedomīgi, bet ne mirkli nedomāju, ka mēs šajā spēlē esam underdogi. Arī “Irlava” vēl salīdzinoši nesen spēlēja pirmajā līgā, tādēļ viņu sniegumā nav nekas pārdabisks. Mēs spēlējām savās mājās uz koka grīdas seguma, kas nebūt ne visām komandām ir tas pateicīgākais un pierastākais. Zinu, ka kādā spēlē noteikti dabūsim iekšās, bet tas palīdzēs nolaisties uz zemes. Taču tas nebūs nekas ārkārtējs. Jācīnās un jādodas uz priekšu!”